reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

To moja powinna teraz mieć z 2kg:-) Tak sobie obliczę mniej więcej ile będzie miała przy porodzie:-) Ciekawa jestem czy się to potem sprawdzi;-)

U mnie w rodzinie zawsze się rodziły dzieciaczki od 2700, do 2900, więc i ja się spodziewam swojego malca w tym przedziale :) nie więcej niestety, kobiety chudsze przed ciążą (poniżej 50 kg) mają większe ryzyko na mniejszą wage urodzeniową , ale moze to i lepiej jak przyjdzie mi rodzić SN :) chociaz wolałabym by młody miał te 3400 :) min. No zobaczymy ......

reklama
Przygotowania jak na swieta :-) Pieknie! Dobra zona :tak:

Tez slyszalam ostatnio ze szare mydlo jest bardzo dobre.

A ja wlasnie sie wkurzylam bo dostalam rano paczke z wozkiem i dopiero teraz sobie uswiadomilam ze przesylka powinna zawierac wozek i fotelik a jak sobie przypominam ksztalt paczki w zaden sposob nie moge sobie w niej wyobrazic fotelika. Gdzie moj fotelik?? :confused:

czasem mozna sie niezle zdziwic jak sie zobaczy jak potrafia sprzedawcy pakowac produkty !!

U mnie w rodzinie zawsze się rodziły dzieciaczki od 2700, do 2900, więc i ja się spodziewam swojego malca w tym przedziale :) nie więcej niestety, kobiety chudsze przed ciążą (poniżej 50 kg) mają większe ryzyko na mniejszą wage urodzeniową , ale moze to i lepiej jak przyjdzie mi rodzić SN :) chociaz wolałabym by młody miał te 3400 :) min. No zobaczymy ......
Ja przed ciążą miałam 46.8kg. Hmm zobaczymy.. Zresztą ja sama się urodziłam mając 2500 z hakiem.

reklama
Do góry