• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

Tak tygodniowo :tak: tak powinno być do ok 38 tygodnia, potem połowę tego na tydzień czyli 100g :tak:Ale te granice są bardzo ruchome lekarz mi mówił własnie, że to już kwestia genów
To moja powinna teraz mieć z 2kg:-) Tak sobie obliczę mniej więcej ile będzie miała przy porodzie:-) Ciekawa jestem czy się to potem sprawdzi;-)

reklama
moja tez mi jeszcze takie numery odwala zwłaszcza jak sie połoze ale ja mam wiekszy brzuchol to i ona jeszcze kombinuje
w 31 tygodniu była główkowo ułozona ale lekarz mówił ze moze sie jeszcze obracac ale ze dobrze ze juz byla głowa w dół

I kto by pomyślał że tu gotów do wylotu a tu taki numer, zobaczymy w czwartek czy mój mi żadnego numeru nie wykręcił.

Ja się własnie zastanawiam czemu u mnie to się wszystko tak bolesnie rozegrało, większość kobiet nie czuje nawet jak ich pociecha zmieni pozycje, no chyba, że potem po ruchach jak wczesniej kopał mocniej z prawej a teraz wali z lewej.
Mam straszne bóle lewej części miednicy przy chodzeniu i spoczynku oraz bóle spojenia łonowego .......no i uciski

Ja się własnie zastanawiam czemu u mnie to się wszystko tak bolesnie rozegrało, większość kobiet nie czuje nawet jak ich pociecha zmieni pozycje, no chyba, że potem po ruchach jak wczesniej kopał mocniej z prawej a teraz wali z lewej.
Mam straszne bóle lewej części miednicy przy chodzeniu i spoczynku oraz bóle spojenia łonowego .......no i uciski

Współczuje, pamiętam tenokropny ból i dyskomfort jak mi sie Antek w 36 tyg przekręcił:-(

kurcze ja się też zastanawiam czy moja Mała już się przękręciła, ile waży...
od 28 tygodnia nie miałam usg i baaardzo mi tego brakuje
ostatnio śni mi się po nocach,że dziecko jest okręcone pępowiną:szok:
tego się bardzo boję
Tego się boisz i dlatego Ci się to śni. Nie myśl o niczym złym, będzie wszystko cacy:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry