reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
dzień dobry :)
od jakiegoś czasu szukam informacji o planowaniu płci i takim sposobem trafiłam tutaj :) czy mogę się do Was przyłączyć ??
witamy tu u nas na naszym watku ..tu jest super i uprzedzam ze staniemy sie twoim nalogiem:tak:;-)ja mam po trzech chlopcach w koncu dziewczynke..wejdz sobie na watek udalo nam sie zaplanowac plec dziecka tam jestesmy z tego watku i dziewczyny opisuja jak im sie udalo wiec zapraszam..;-):-):tak:

Malenka, pamietaj tylko o tym, ze panowanie plci jest dla bardzo cierpliwych, trzeba poznac swoje cialo, cykle...i nie nastawiac sie w 100% na wymarzony wynik, bo ja mysle, ze tak naprawde to "ktos tam u gory" i tak zaplanowal juz wszystko...Mozna sprobowac pomoc szczesciu, ale trzeba byc przygotowanym na inny wynik niz wymarzony...
I tak naprawde najlepszym prezentem jest po prostu zdrowa fasoleczka-niewazne jakiej plci;-):tak::-D:-D:-D
popieram royanna..super slowa,,:-);-):tak:

dobranoc dziewczyny..milej nocy..

bereshko i jak kubus przyjmuje dobrze mleczko..tulam was mocno..

tusia tulam cie mocno nie rob sobie wyrzutow ze tak sie stalo..ze to dlatego ze chcialas dziewczynke..tak mialo byc to bozia tak chciala..potrzebowala malego aniolka kolo siebie to nie twoja wina teraz twoja fasolinka jest twoim aniolkiem nad twoja glowa..zobaczysz w krotce bedziesz w ciazy i czas zagoi rany a cale zycie twoj aniolek bedzie z wami

Nic się nie martw... wydaję mi się że ty też już możesz betkę zrobić... bo to coś po 25 dc prawda? Tobie też się uda... i ja mam nadzieję że to nie bajka i czar nie pryśnie i że teraz to już tylko lepiej będzie;-);-);-);-) dobra ide spać... rano dam wam znać jakie wyniki testów:-):-):-)

mi się nic nie wydaje niestety...
Czekamy na twój test! powodzenia

Witam się
U mnie 25d.c. tem 37 (linia prosta na wykresie się zrobiła:sorry:)

royana super słowa! zgadzam się! :)

Życzę miłego dnia
i przede wszystkim pozytywnego! :happy:

pozdrówki for all

Witajcie babeczki!!!
Ja dzis ciut wczesniej bo ciut wczesniej moj M ma dzis do pracy, wiec chlopakow w domku juz nie mam. No ale Macio 2gi dzien z rzedu nie placze:) A to dlatego, ze wymyslil sobie, ze chce chodzic na taniec i angielski dodatkowo(jeszcze o karate wspominal, ale nie ma mowy)i powiedziala, ze zapisze go, jak rano nie bedzie plakal tylko bedzie zadowolony. I naklejamy codziennie wieczorem sloneczko lub chmurke. Od wczoraj. Wczoraj dostal sloneczko i spodobalo mu sie, wiec dzis bylo ok, i moj M do mnie dzwonil i mowil: szykuj nastepne slonko :)))
U nas pada, a wlasciwie siapi deszcz...pogoda bleee...
Ja rano sie wkurzylam, bo znowu dziaslo od zeba mi sie bedzie paprac...3tyg sie papralo, 1.5tyg byl spokoj i znow-nic innego jak zab pod koronka...po ciazy bede musiala sie tym zajac :(
A sasiedzi juz wierca!

Ale co tam!
Wam zycze pieknego, slonecznego dnia!!!

Ps Kinga, tem poki co ok:tak:, czekamy do 2go???
Dzastina-oby sie utrzymala fasolka!!!

Witam dziewczynki :-)​

2289662767_2.gif

Pozdrawiam Was wszystkie gorąco i życzę miłego dnia! :-)

U nas dziś słonko wyszło to od razu lepsze samopoczucie. :-)

Ostatnia edycja:
Dzień doberek kochane

Dzastina czekam na potwierdzenie dzisiaj ...testy owu owszem moga wskazywac ciąze , ale pamietaj , że jesteś po pregnylu a on działa i na testy owu i ciazowe do 10 dpo ...mam nadzieje ze jednak to ciąża i dzisiaj kreseczka bedzie ciut mocniejsza .....tylko sie pospiesz bo jajo tu zniesiemy.

Maleńka witaj u nas i pytaj o wszystko jak masz wątpliwosci....ja na wstepie zyczę ci cierpliwości bo żeby zaplanowac płeć zwłaszcza dziewczynke trzeba duuuuzo cierpliwosci i znajomości swojego organizmu która mozna zdobyc tylko i wyłącznie z obserwacji .

Pozdrawiam was ...dzisiaj słoneczko i az sie lepiej robi na sercu :)

wczoraj miałam zebranie u Filipa , chodze dzisiaj dumna jak paw bo wychowawczyni bardzo go chwaliła pod każdym względem :):):) zwłaszcza pomocy nieradzącym sobie kolegom i koleżankom . że jest samodzielny , sam sobie potrafi sobie zorganizowac czas i świetnie radzi z zadaniami i w ogóle eh ach , micha mi sie cieszyła od ucha do ucha ....i nadal cieszy ....

paula jak nie uda sie w tym miesiacu bedziemy kibicowac w nastepnym,..choc jak pisalam krwawienie moglo wystapic bo fasolka sie zagniezdzila...

Kiki kochana dziękuję Ci :-)

(...) rano dam wam znać jakie wyniki testów:-):-):-)

Dzastina trzymam kciuki i czekam na wynik testu :tak:

U mnie 25d.c. tem 37 (linia prosta na wykresie się zrobiła:sorry:)

Kinga najważniejsze że temperaturka się utrzymuje :tak: bądź dobrej myśli ;-)

Ja dzis ciut wczesniej bo ciut wczesniej moj M ma dzis do pracy, wiec chlopakow w domku juz nie mam. No ale Macio 2gi dzien z rzedu nie placze:) A to dlatego, ze wymyslil sobie, ze chce chodzic na taniec i angielski dodatkowo(jeszcze o karate wspominal, ale nie ma mowy)i powiedziala, ze zapisze go, jak rano nie bedzie plakal tylko bedzie zadowolony. I naklejamy codziennie wieczorem sloneczko lub chmurke. Od wczoraj. Wczoraj dostal sloneczko i spodobalo mu sie, wiec dzis bylo ok, i moj M do mnie dzwonil i mowil: szykuj nastepne slonko :)))
U nas pada, a wlasciwie siapi deszcz...pogoda bleee...
Ja rano sie wkurzylam, bo znowu dziaslo od zeba mi sie bedzie paprac...3tyg sie papralo, 1.5tyg byl spokoj i znow-nic innego jak zab pod koronka...po ciazy bede musiala sie tym zajac :(

Royanna to to Maciuś sie stara :tak::-) Kacper też ma taką tablicę tylko że z wesołymi i smutnymi buźkami :tak: współczuje bólu zęba...najgorzej bidulko że teraz nie możesz nic z tym zrobić...Tulam.

Patrysiu jak po wizycie u gina?

reklama
wczoraj miałam zebranie u Filipa , chodze dzisiaj dumna jak paw bo wychowawczyni bardzo go chwaliła pod każdym względem :):):) zwłaszcza pomocy nieradzącym sobie kolegom i koleżankom . że jest samodzielny , sam sobie potrafi sobie zorganizowac czas i świetnie radzi z zadaniami i w ogóle eh ach , micha mi sie cieszyła od ucha do ucha ....i nadal cieszy ....

Witaj Anufifi :-) gratuluje takie zdolnego, zaradnego i pomocnego synka :-) wcale się nie dziwię że duma Cię rozpiera :tak::-):-)

Do góry