reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2009

Witajcie mamusie;-)
leżę sobie w łóżeczku i popijam wodę z sokiem z aronii;-)M przede pracą mnie zaopatrzył:tak:Ciśnienie wciąż w górnej granicy , ale czuję się dobrze. Będę kontrolować dalej.
etna, czy to nie dziś po tak długiej nieobecności wraca Twój mąż?:tak:bedzie sie działo ....
Mam nadzieje, że sok czysty tylko z aronii :-) i pij dużo ta butelka ma ci starczyć na dwa dni, pojutrze nowa i możesz wtedy trochę zmniejszyć tępo picia :rofl2:
Co do mojego męża to takkkk, wraca o 16.30 na lotnisku, ciekawe czy nas pozna :sorry:, mówi że nie ma innej opcji. Śmiałam się że może sobie jakąś karteczkę doczepie :happy:. Mam nadzieje, że się będzie działo ostroznie, bo jeszcze mały ma czas :laugh2::laugh2::laugh2:.
yhy 5 juz.... moze ja bede inna i urodze donoszone w pełni ... hehehe po osttaniej akcji oszczedzam sie i jakos mi nie spieszno na porodowke :)
tak trzymać, ja też będę inna i dotrzymam Ci towarzystwa, tylko mi trochę więcej zostało :(

reklama
A moja nocka byla w miare udana. wieczor za to niezbyt bo godzine szukalam pozycji w lozku, tak mnie brzuchol rwal i bolal. ale pozniej jak juz wkoncu usiadlam z jedna poduszka pod placemi, jedna pod brzuchem i jedna pod glowa oparta na scianie udalo mi sie zmruzyc oczka. tylko to co godzinne siku mnie denerwowalo.

a dzis tzn.aktualnie mezus pojechal do sklepu po swieze buleczki i robi sniadanko do lozeczka. zawsze jak ma wolny dzien to szykuje mi takie oto pysznosci:

A moja nocka byla w miare udana. wieczor za to niezbyt bo godzine szukalam pozycji w lozku, tak mnie brzuchol rwal i bolal. ale pozniej jak juz wkoncu usiadlam z jedna poduszka pod placemi, jedna pod brzuchem i jedna pod glowa oparta na scianie udalo mi sie zmruzyc oczka. tylko to co godzinne siku mnie denerwowalo.

a dzis tzn.aktualnie mezus pojechal do sklepu po swieze buleczki i robi sniadanko do lozeczka. zawsze jak ma wolny dzien to szykuje mi takie oto pysznosci:

i jeszcze sok recznie wyciskany nono :)

kochana tylko pozazdroscic takiego meza:-)a soczek mniam musialbyc:-)
ja nadal 2w1 i nic nie zapowiada ze cos mialoby sie ruszyc:-(no ale coz to nie ja a synek zdecyduje kiedy ma sie urodzic:-)

mam identycznie, wlasnie ledwo co zdazylam dojsc do toalety :-(
i bol brzuszka ale tylko po lewej stronie ...
nie wiem czy to juz tuz tuz, czy cos zlego sie dzieje ... do tego glowa mnie boli strasznie i zatoki.

mhh tez mam tak - jak Nati - do tego jeszcze dochodzi brak apetytu i pragnienia... Bol po lewej stronie jest taki jakis plackowaty - duza przestrzen zajmuje i tylko po lewej stronie... Glowa tez boli ale na to na szczescie mi amol pomaga :(

Tez sie zastanawiam czy cos sie zbliza czy jak :sorry:

reklama
Ja niby dobrze spalam, ale jestem senna...I snilo mi sie, ze karmie synka piersia.
I Snila mi sie Klaudzia ze jej malenstwo jest taaakie spore i tz juz przy cycu :))) Ogolnie snilo mi sie, ze bylo masa ludzi a nas karmiacych 3 kobietki...ale ktora ta trzecia nie wiem...

Do góry