wojtysiowa
przyszla maminka:)
w krakowie pod kontrola jak leki podwojone nie pomoga to do szpitala
no właśnie się zapowiada że listopadówką bedę

no właśnie się zapowiada że listopadówką bedę

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

w krakowie pod kontrola jak leki podwojone nie pomoga to do szpitala
no właśnie się zapowiada że listopadówką bedę![]()
proponuje leżeć z dosyć duża poduszką miedzy kolanami,a czemu chcą Cie położyć do szpitala????
Laski wlasnie wrocilam z usg 3 d MOJA OLIWCI UROSLY JAJKA I FIUTEK HAHA LEKARZ NA MILION PROCENT STWIERDZIL ZE BEDZIE CHLOP BO MU JAJKA DYNDALY PRZY KAZDYM RUCHU WAZY 2050 I TERMIN WEDLUG USG PRZESUNAL SIE NA 15 GRUDNIA ALE ZOSTAJE PRZY 25 ALE JAJA!!!!!!!!!!!!Zaraz Was troche ponadrabiam ale jestem w szoku i pewnie troche to potrwa![]()

Hej Śliczne ;-) ja znow tylko na chwilke bo do łózia zaraz a teraz jestem po lekarzu i mała pcha sie okropnie na ten swiat. Lekarz powiedział ze jak 3 tyg wytrzymam to dobrze juz bedzie leki podwojone rozwarcie jest glowka sie pcha na szczescie wody mi nie uciekaja :-) tylko skurcze wstrzymywac i zaciskac nogi mi przyszlo![]()
jak uwazasz ze tak jest dobrze to wracaj po tych 5 dniach do nasja bym tu jednak dyskutowala czy nie chodzi glownie o ten pkt 1...
a moze powinnam !Niewiem ! NIe umre od tego mimo ze boli z dnia na dzien bardziej - szczegolnie w nocy !