reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

katia witaj a jak u ciebie? niedługo testujesz:) jak samopoczucie
A samopoczucie ok dziękuję, test już czeka od soboty bo kupiłam przed wyjazdem do Rabki, mąż przyjeżdza do nas 31.10 ok 8 więc liczę ,że przywitam go prezetem (II)ale zobaczymy bo ostatnio 2 dni bolała mnie głaowa a to zły znak, za to dobry znak to ogromna senność:-)mam nadzieje ,że luteina coś pomogła i może tym razem się udało zobaczymy:-)
Oczywiście trzymam kciuki za resztę

reklama
cześć dziewczyny
u mnie 3 dc więc nic się nie dzieje, zbieramy siły na staranka :)

Dziewczyny dziękuje!!!!!;-)

Jesteście wspaniałe, dziękuje za wszystkie słowa otuchy i wsparcia, oraz za zrozumienie w sprawie chwilowego odpoczynku!!!

Dzięki wam każdy dzień jest łatwiejszy, nie będę wymieniać każdej z osobna, bo chyba nie ma ani jednej, która by zignorowała mój kryzys - jeszcze raz dziękuję.

Dziś czuję się już lepiej, pogodziłam się z tym co się zbliża nieuchronnie i wiem, ze na tym się życie nie kończy, jeśli nie teraz to kiedyś na pewno!!!

Wszystkie ściskam i przytulam - buziaki!!!:tak:

i cały czas niezależnie od tego co się zstanie jesteśmy z tobą!!

A tu taka mala ciekawostka i pokrzepienie dla nas wszystkich i zacheta do dzialania wlaśinie w tych miesiacach:-):

Płodność u mężczyzn nie jest taka sama o każdej porze roku. Więcej spermy wytwarza się na początku wiosny i pod koniec jesieni. Natomiast pod koniec lata i na początku jesieni plemniki są bardziej ruchliwe. Jesień i początek zimy jest więc optymalnym czasem na poczęcie.

jeszcze tydzień i zabieram się do roboty oby M to wytrzymał
samopoczucie dobre,gorzej z wynikami,zaplanowali mi cesarke na 34 tydzien ciazy i to mnie martwi:-(

kurcze to niedobrze, a co z tymi wynikiami jest nie tak??
TESTUJĄCE:

biedroneczka1980- 31 pazdziernika
katja 793 -31 pazdziernika
Kinga85 - 2 listopada
agniesiar - 4 listopada
iwcia81 - ok 4 listopada
Anulin - 8 listopada
jagódka1231- 9 listopada

ZAFASOLKOWANE:

Agapas :) -
dorkaa -
pati1159 - 3 cykl
mazia -
krewetka -
waniliowa -
sandrahaha - 18 cykl
scorpioniczkaa :) - 3 cykl
agast22 - 2 cykl
bakteria - 1 cykl
Nikiforka- 10 cykl
Sara211- 1 cykl
aisim- 3 cykl

OBECNE STARACZKI:

zielona.wampirzyca- 8 cykl
Hope33-
Martilla - 5 cykl
agniesiar - 10 cykl
mmm -6 cykl
Noukie - 4 cykl
Marzi55 - 3 cykl
eijf-
emilchen-URLOPIK
kusska - 9 cykl
jagódka1231- 4 cykl
toska32- 4 cykl
chup - 1 cykl
Melissa-
kinga85 - 1 cykl
katia_793 - 8 cykl
Anulin- 2 cykl
biedroneczka1980- 6 cykl
rudka - 3 cykl- URLOPIK
maćku - 3 cykl
Ren - 3 cykl
wisienka83-URLOPIK
ilonkasz- 1 cykl
&Ewcia - 7 cykl
iwcia81- 1 cykl
agutkaZG- 3 cykl

u mnie już 6 cykl, oby szczęśliwy

po prostu skopiuj listę i popraw, tak jak ja zrobiłam
Dobrze. Nie chcialam sie wtracac;-)

TESTUJĄCE:

biedroneczka1980- 31 pazdziernika

katja 793 -31 pazdziernika
Kinga85 - 2 listopada
agniesiar - 4 listopada
iwcia81 - ok 4 listopada
Anulin - 8 listopada
jagódka1231- 9 listopada

ZAFASOLKOWANE:

Agapas :) -
dorkaa -
pati1159 - 3 cykl
mazia -
krewetka -
waniliowa -
sandrahaha - 18 cykl
scorpioniczkaa :) - 3 cykl
agast22 - 2 cykl
bakteria - 1 cykl
Nikiforka- 10 cykl
Sara211- 1 cykl
aisim- 3 cykl

OBECNE STARACZKI:

zielona.wampirzyca- 8 cykl
Hope33-
Martilla - 5 cykl
agniesiar - 10 cykl
mmm -6 cykl
Noukie - 4 cykl
Marzi55 - 3 cykl
eijf-
emilchen-URLOPIK
kusska - 9 cykl
jagódka1231- 4 cykl
toska32- 4 cykl
chup - 1 cykl
Melissa-
kinga85 - 1 cykl
katia_793 - 8 cykl
Anulin- 2 cykl
biedroneczka1980- 6 cykl
rudka - 3 cykl- URLOPIK
maćku - 4 cykl
Ren - 3 cykl
wisienka83-URLOPIK
ilonkasz- 1 cykl
&Ewcia - 7 cykl
iwcia81- 1 cykl
agutkaZG- 3 cykl

Macku przykro mi, ze jednka przyszla ta wstretna @:-:)-:)-( trzymaj sie kochaniutka:sorry:

Mnie tak glowa bolala, ze az musialam wziac tabletke :sorry::sorry::sorry: wcale mi nie przeszlo ale tak troche zlagodzilo:sorry::sorry:

reklama
Dawno mnie tu nie było. Kolejny cykl bezowocny za nami, następny przed nami i drugi, w którym będę brała Duphaston.

Od września jestem chora i osłabiona. W poniedziałek zrobiłam sobie wymaz z gardła i nosa i okazało się,że mam dwa szczepy bakteri paciorkowce i gronkowce:(. Powodują one przede wszystki zapalenie gardła i zatok, ale zastanawiam się czy przypadkiem one nie przeszkadzają mi w jakiś sposób zajść w ciążę?! :( :( Co o tym myślicie?
Jutro idę do lekarza ogólnego i laryngologa więc może coś się wyklaruje

Pozdrawiam

Do góry