reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2009

reklama
Pianistka pięknie to wszystko napisałaś :)) dużo zdrówka życzę dla was. Jesteś już szczęśliwą mamusią chociaż dla ciebie początki na pewno były o wiele trudniejsze przez wczesny poród :))

No w Poznaniu np w zależności od pakietu godzin pakiet całodzienny to tak od 1000 :szok: trzeba liczyć

w Wawie to tak minimum 1000 zł trzeba płacić!!!
:szok::szok::szok::szok: ale ceny u nas pewnie tez kolo 1000zl to min:cool2::cool2::cool2:
a ja skonczylam sprzatac pokoik Oliwierka... boze ile kurzu moze sie zebrac w tak krotkim czasie :szok::szok: :tak: ale wymylam tez okno wewnatrz i podloge wymylam wprawdzie mopem ale zawsze cos :-):-)

zabieram sie za sypialnie i pranie rozwiesic musze :tak:

nie wierze w to ile sily dzis mam :-D:-D:-D wczoraj nawet palcem bym nie kiwla

no i dobilam do 2000 postow. JAK TEN CZAS Z WAMI LECI :szok::szok::szok:
a ja wzielam przyklad z Ciebie i posprzatalam pol chatki hehe lacznie z lazienka ale sily mi sie juz skonczyly:-)
Gratuluje 2000 postow:-)jestes uzalezniona od bb:-)

IzaBK napisała:
"Nic nowego :( dopiero jutro rano mają mi indukować poród...za to Dziś mnie zawieźli karetką do okulisty, cukrzyca nic mi nie uszkodziła :) mogę rodzic..."
ooo moze Iza zalapie sie na 1.11??bo niewiadomo o ktorej zaczna jej ten porod wywolywac...
Luuuzna ja bym jej odpyskowała, chamka jedna....

Może Iza już się rozpakowała?

Na NK widziałam zdjęcia synka Mamulicy. Śliczny :-) Tylko czemu na bb nic nikomu nie powiedziała....
pewnie jej maz wstawil zdjecia:-)tez widzialam sliczny chlopczyk:-)
Czesc mamusie, witam po dlugiej przerwie. Przede wszystkim dziekuje bardzo za wasze wszystkie gratulacje z okazji przyjscia na swiat Marysienki. Niestety, dopiero zdazylam je przeczytac, ostatnie 3 tygodnie mialam z zycia wyrwane, na nic nie bylo czasu...poza tym znow nie mielismy netu w domu.

Kochana jestes bardzo dzielna:-)bardzo sie ciesze ze pomimo tak wczesnego porodu z malenka nic sie nie stalo i ze jest zdrowiutka:-)

na wzdecia polecam herbate z kopru wlskiego, naprawde nic tak nie dziala. smak specyficny,ale ja lubie ziolka :happy2:

wypralam wlasnie posciel,zaslony itd do pokoju niuni, musze isc rozwiesic.
ciekawe, kiedy w koncu uda mi spakowac torbe do szpitala? lenistwo, lenistwo.:-D

wczoraj wstalam,zjadlam sniadanie, wtoczylam sie na gore i tak sie zasapalam,zde musialam odpoczac. potem okolo 11 wzielam ciepla kapiel i zrobilo mi sie slabo, nie moglam oddychac wiec sie polozylam. obudzil mnie telefon o 3.30 :zawstydzona/y: prakycznie caly dzien przespalam.
chcialabym,zeby mi sie ten brzuch juz obnizyl, bo naprawde sapie jak lokomotywa:-(
chcialaby

reklama
Do góry