reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2009

oby ta oksytocyna pomogła martolince :))

a ciekawe co z izą bo też miała mieć dzisiaj wywoływany

no i andari też jest w kolejce....
sypiemy się dziewczynki, teraz to już prawie masowo :))

reklama
coś cichutko tutaj :))
czyżbyście sprzątały?? jutro to wszystkie pójdą na cmentarze to już wogóle będzie cisza :))
ja posprzatałam, obiadek mam gotowy bo robiłam wczoraj gołąbki i sos grzybowy, deser też bo rogaliki drożdzowe z powidłem i różą. Mój M siedzi przed swoim kompem ja przed laptopem i myśle co by tu zrobić bo się nudzę.
Pewnie pójdę do łazienki i zrobie sobie domowe SPA :)) szkoda że nie mam wanny bo mogłabym poleżeć :))

coś cichutko tutaj :))
czyżbyście sprzątały?? jutro to wszystkie pójdą na cmentarze to już wogóle będzie cisza :))
ja posprzatałam, obiadek mam gotowy bo robiłam wczoraj gołąbki i sos grzybowy, deser też bo rogaliki drożdzowe z powidłem i różą. Mój M siedzi przed swoim kompem ja przed laptopem i myśle co by tu zrobić bo się nudzę.
Pewnie pójdę do łazienki i zrobie sobie domowe SPA :)) szkoda że nie mam wanny bo mogłabym poleżeć :))

hehe sprzataja badz leza obłogiem i nie ruszaja sie zeby przeczekac weekend :) ja wlasnie wyszlam spod prysznica bo w wannie lezec mi sie nie chcialo heeh ale ciepły prysznic postawil mnie na nogi mm :) zaraz se pazórki spiłuje bo jakies długie szkoda ze malowac nie mozna bym se walnela na nogach jakas czerwien heheh

witajcie.....

U nas...Maly miewa sie Super....Ja tez jestesmy juz wdrozeni w tryp...senno-dzienny....

No dziewczyny od jutra zaczyna sie nas miesiac...

i pomyslec ze jeszce pownnam byc w 2 paku.....

Domi-trzyma kciuki....

Buziaczki dziewczyn

hehe sprzataja badz leza obłogiem i nie ruszaja sie zeby przeczekac weekend :) ja wlasnie wyszlam spod prysznica bo w wannie lezec mi sie nie chcialo heeh ale ciepły prysznic postawil mnie na nogi mm :) zaraz se pazórki spiłuje bo jakies długie szkoda ze malowac nie mozna bym se walnela na nogach jakas czerwien heheh
Ja też dzisiaj leżę :-) Właśnie ugotowałam sobie pierożki z serem. Zjem i idę leżeć dalej.

witajcie.....

U nas...Maly miewa sie Super....Ja tez jestesmy juz wdrozeni w tryp...senno-dzienny....

No dziewczyny od jutra zaczyna sie nas miesiac...

i pomyslec ze jeszce pownnam byc w 2 paku.....

Domi-trzyma kciuki....

Buziaczki dziewczyn
Jak fajnie że o nas pamiętasz. Super, że wszystko już się poukładało.

Ja tez postaram sie nie byc zbyt aktywan dzis i jutro...Niby mam jeszcze 15dni do konca...ale nie wiadomo kiedy dzidzia zechce wyjsc. No ale na sile jej nie przetrzymam :(

Posprzatalam troche kuchnie i lazienke, teraz odpoczywam przed kompem a moj mezulek zasuwa z odkurzaczem po calym mieszkanku :) a synkek ze sciereczka lustro pucuje :)

Hahahah moi to samo identycznie:-D:-D:-D:-D

zawsze jest jedno pocieszenie - moze udaloby mi sie byc pierwsza prawdziwa listopadowa mama na bb :)

ale chyba wole halloween niz wszystkich swietych :p

ide sie ubrac i jade do sklepu.w razie co zawsze moge wsiasc w taxi i wrocic do domku :)

reklama

A ja se czerwien walnęłam i niech zmywają jak chcą..

Do góry