reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
no też tak myślałam ale jak się kłade to nic nie leci a w sumie polozna mówiła, zeby sie polozyć, bo wtedy głowka nie będzie ucikać i będą się sączyćStawiam na wodyMoze glowka przyciska i nie zawsze te wody sie wydostaja? Moze plote glupoty, ale jak to takie chlusty...

Kasiiula
mamusia Pawełka :)
no wlasnie mnie polozyli na porodowke bo mowilam im ze wody sie sacza bo tak myslaalam a pozniej okazalo sie ze błony całe wiec to ten sluz wodnisty i na patologie... i pewnie by ciebie polozyli na obserwacje czy to wody czy nie ... mi polozna powiedziala tak ze wody to chluśna i nie bede zastanawiala sie czy to na 100% one ze bede wiedziala albo skurcze beda co 5 min wtedy mam jechac do nich
katarzyna1983
Fanka BB :)
Kilolek sa testy na sprawdzenie czy to wody plodowe - ja kupilam 3 za 37 zl w internetowej aptrece do odbioru w moim miejscie... moze maz by kupil? bedziesz spokojniejsza...
tu wklejam linka do mojego http://www.doz.pl/apteka/p10457-Bobo_Safe_test_do_wykrywania_wycieku_plynu_owodniowego_3_zestawy
tu wklejam linka do mojego http://www.doz.pl/apteka/p10457-Bobo_Safe_test_do_wykrywania_wycieku_plynu_owodniowego_3_zestawy
Ostatnia edycja:
katarzyna1983
jak tak rozmawiacie to jeszcze raz wkleje Bobo Safe, test do wykrywania wycieku płynu owodniowego, 3 zestawy - Apteka internetowa dbam o zdrowie
kilolek
podwójna listopadowa mama
w internecie są tanie ale w zwykłej aptece kosztują około 100zł szkoda mi kasy. To jjuż wolę do spzitala podjechać. Ale musiałabym męża i teścia z roboty wyciagnąć do tego jeszcze teściową do Kubusia. Straszne zamieszanieKilolek sa testy na sprawdzenie czy to wody plodowe - ja kupilam 3 za 37 zl w internetowej aptrece do odbioru w moim miejscie... moze maz by kupil? bedziesz spokojniejsza...

a codo zakupów tak a propos to ma taki patent, ze ide do marketu, robię wielgaśne zakupy na tydzień po cyzm zostawiam to wszystko w szafce przy wejściu, a mąż po pracy zabiera :-) ja biore tylko to co natychmiast musi do lodówki trafić.
D
dziunka24.
Gość
w internecie są tanie ale w zwykłej aptece kosztują około 100zł szkoda mi kasy. To jjuż wolę do spzitala podjechać. Ale musiałabym męża i teścia z roboty wyciagnąć do tego jeszcze teściową do Kubusia. Straszne zamieszaniena IP powiedza mi, ze to upławy i lipa na całego. W dodatku zostawiłam w sklepie 3 siaty zakupów, więc nie bardzo mi na rekę teraz do szpitala jechać.
marudzę... ale w kkońcu w ciązy jestem...
a codo zakupów tak a propos to ma taki patent, ze ide do marketu, robię wielgaśne zakupy na tydzień po cyzm zostawiam to wszystko w szafce przy wejściu, a mąż po pracy zabiera :-) ja biore tylko to co natychmiast musi do lodówki trafić.
Nie no, patent super

Nie wiedzialam ze takie drogie te testy

A
aga4444
Gość
Dziewczynki z tego co piszecie to wydaje mi się że macie upławy i że czop wam zaczyna schodzić przynajmniej mi tak lekarz powiedział, bo ja też tak mam. a wody to jest woda (ale to już moja interpretacja:-))
katarzyna1983
w internecie są tanie ale w zwykłej aptece kosztują około 100zł szkoda mi kasy.
Kilolek to moze zadzwon do tej apteki... ja pisalam ze to apteka internetowa ale odbierasz w normalnej aptece... i maja jedna w Grodzisku tu masz dane APTEKA OGÓLNODOSTĘPNA - ogólnopolski katalog aptek
reklama
A
aga4444
Gość
Ta galaretka przeźroczysta-taka jak białko kurze to jest odchodzący czopteż mam nadzieję na termin z 1 usg ale robi się coraz mnie realny, bo to DZIśa termin z ostatniego usg minął już 10 dni temu bodajże
lipa jakąś
W ogóle to mam zagwostkę straszną. Pisałam Wam, ze 3 tygodnie temu odlazł mi czop. W piątek zaczęła się oczyszczać szyjka, takie kleiste mazy z pasmami krwi. I te mazy zaczęły się topniowo rozrzedzać. Coraz mniej krwi. Właściwie tylko w piatek była. No i teraz najciekawe. Chlusta mi taka gęstawa woda. I to dosłownie chlusta ale po ździebku.Wczoraj po kąpieli (w samej koszuli, bez bielizmy jeszcze sobie film ogladąłam) a potem poszłam do łóżka. dziś patrzę a podłoga od kanapy to łózka zachlapanadzisiaj w sklepie czuję "chlust" rozglądam się, podloga czysta, spodnie suche no to nic! W domu pattrze na bielixnie spora plama. Zalozyłam nowa wkłądkę i nic praktycznie. Jak idę siku to na papiierze sporo takiej przezroczystej rzadziudkiej galaretki, ale tak to nic. Połozyłam się ale tez nic nie wycieka.
![]()
3mam kciukiU mnie chyba zaczęło cos się dziać... Raz a porządnie zabolał brzuch, przy czym od razu krzyż boli i zaczęło mi promieniować na nogę... do tego okropny ból brzucha jak na @ i jest cały czas! A rano wszystko było dobrze... zaraz idę do wanny (akurat mam to szczęście że jestem u mamy) i zobaczymy co dalej... Ależ mnie strach obleciał....