reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
:tak:
Trzymam mocno kciuki aby wszystkie badania i wyiki były ok.no dużo tych specjalistów Was jeszcze czeka ale to dobrze niech odrazu sparwdza wszystko i będziecie miec z głowy.:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka jeszcze nie śpi.usnęła by ale niestety nie mogłam jej połozyc bo czekaliśmy 2h na pogotowie.aż wreszcie raczyli przyjechać.
Pogotowie przyjechało do mojego M bo coś mu strzeliło w kręgosłupie i nie mógł się parwie ruszyć , a o chodzeniu nie było mowy.:no::no::no::no::no:
dałam mu ketonal 100mg bo miałam w domu i nasmarowałam ketonalem w żelu.kurcze i to nie usmierzyło bólu.

pogotowie za bardzo nie pomogło,praktycznie w ogóle dali mu tylko zastrzyk z peralginy i tak go boli nadal.
jutro raczej nie będzie w satnie iść do pracy.
az ma nerwa bo jego szef jest pier......zaraz będzie wojna że niby wymysla chorobę, ale i tak mam papier że było pogotowie to niech sie pocałują w du.......:cool:

no zobaczymy.
w poniedziałek migiem ma iśc do lekarza,ma zrobić pzreswietlenie kręgosłupa i ortopeda go chyba czeka.

Ci z pogotowia móia ze ma chodzić obowiązkowo na basen i przydałaby się siłownia aby wzmocnic mięście przy kręgosłupie.
a wszystko dlatego ze jest za wysokii co jakiś zcas cos mu tam wyskakujecos strzela,no masakra jakaś :no::no::no::no:

juz mam dość normalnie dzisiejszego dnia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
o matko zdrówka dla M:tak::tak:
dobra wrzucam troche poczatkowych zdjec
z nastepnych dni nie wrzuce bo cos imageshack mi sie buntuje :dry:

pierwszy dzien... Sewek dzielnie pomagal - szufelka :-D
pa3102482153084.jpg

a to jest nasz pokoj... tapety jeszcze nie wydrapane ale juz teraz sa :-)
1dzien188063632.jpg

a to widok z kuchni na okna i moj brat - mlodszy :happy2:
1dzien268204148.jpg

Seweryn w skutej lazience w gruzach sie bawil :sorry2:
1dzien308422248.jpg

a to widok calej naszej kuchni :tak:
2dzien8561380.jpg
śliczne to wasze mieszkanko a to z narożnymi oknami to pokój dzieci???????kocham narożnen okna:tak:

A tu nadal zadnej nie ma:szok:
Ja usmazylam sobie kotlecik,a robil je Dominik:tak::tak::tak:Klaudia juz wstala a Wiktoria jeszcze spi:tak::tak::tak:

MH
Tez bym sie przeszła na bilard:-)Albo na lotki:tak:uwielbiam te gry:tak::tak::tak:

A oto moj pomocnik podczas pracy;-)
świetny pomocnik:-)
Ale masz fajneo pomocnika :tak:

A ja dzisiaj zrobiłam spaghetti :tak: I jadłam je sama :szok: M najadł się u babci fasolówki,a Helenka w ogóle nie chciała jeść :dry: Ale jakie dobre, nie wiedza co tracą :-p

Moja Helenka też lubi babrac sie we wszystkiem co lepię w kuchni, ale o efektach nie będę wspominać :-D

Niki własnie poszła spać ciekwa jestem ile pośpi :dry:

A Nikusia to ostatnio szleje :-D , kręci się w koło z brzuszka na plecki z plecków na brzuszek :tak::-D Do tego doszło czołganie :tak: Juz nie można jej na 5 sekund zostawić samej :tak:

A to moja lalunia:
p1130500.jpg

By lola_lu, shot with DMC-FX07 at 2009-11-07
ile ona ma wzrostu????jak ona długa:szok::szok:
a ja juz mam dość Wojtka Wczoraj przyszedł ze szkoły mąz byl w domu ja chcialam mu pomóc z matematyka i nie tylko a on nie ze dziś zrobi I od rana polka sie zaczela fochy nerwy histeria i nie wiadomo co Jeszcze stwierdzil ze jestesmy nieuczciwi Juz nie wim jak z nim rozmawaic we wtorek ide do szkoly do pedagoga bo my sobie nie radzimy z nim ani prosba ani grozba nic na niego nie skutkuje stopni nie ma za dobrych najgorzej z angielskim bo ma tylko jedna 4 a reszte jedynek
Najgorsze to to ze jka usiadzie ze mna to cZeka jak zaczne mu dyktowac a on sam nie ma wcale ochoty myslec teraz tez siediz i mowie ze takei ***** pani zadaje ze pani jest glupia Nie umie korzystac z podecznika Jestem załamana :zawstydzona/y::-:)-:)-:)-(polski tez odwalil temat był Czy kłamstewo należy karać uzasadnij swoje zdanie a Wojtek napisal :
Tak kłamstwo należy karać ponieważ:kłamstwo jest zle i powieninoje karać i jesli ktoś sie sie nieodłuczy od kłamstwa należy go ukarać za kłamstwo
Boziu przecież ja ni napisze za niego jest w czwartej klasie ja nie moge za niego sie uczyc
No pozaliłam sie trochę :zawstydzona/y::-:)-:)-(
oj kochana mam to samo z adamem trzymaj się:tak:
Witam!
Dawnooo mnie nie było:sorry2::zawstydzona/y:
Ale trochę się u mnie pozmieniało...mąż stracił pracę..i nie mogę się pozbierać.

Pozdrawiam!:-)
oj przykro mi kochana:-(

Mnie tez strasznie zmulilo bardzo zle sie czulam:no::no::no:Polezalam sobie ponad godzinke i pozniej wzielam sobie ibuprom sprint caps:tak:Przyjechala siora, zjedlismy obiadek i siora wziela dziewczynki na krotki spacerek:-):tak:
Ja czuje sie troszke lepiej ale gardlo mnie boli i oczy mi sie same zamykaja:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mam nadzieje ze nic sie z tego nie rozwinie:no::no::no:
zdrówka:tak:
a nie mówiłam że zz tym zebem musisz isc do dentysty,zawsze tak jest ból ustaje na jakis czas a potem jak walnie i od razu sie puchnie.traz to biegusiem leczyć tego zęba bo skoro puchniesz toz robił Ci sie stan zapalny,ja tak miąłam i teraz to bęzie juz tylko gorzej.:tak::tak::tak::tak::tak::tak:współczuję bólu:tak::tak::tak::tak:

Ja sie teraz ładnie witam.

Za duzo to mnie nie było na bb przez ten weekend,wczoraj to przez m bo trzeba było koło niego chodzić a dziś byliśmy u teściów.M tam został my z oliwka sami wróciliśmy bo M tam idzie z rana do lekarza z tym nieszczęsnym kręgosłupem :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka pięknie usnęła o 20.30 superrrr mam cisze w domu :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-)

A ja własnie wcinam Grzeska :tak::tak::tak::tak::tak: ale pyszny :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No i dziewczyny jutro idę do pracy !!!!! no prawda :tak::tak::tak:
tzn jutro na pare godzin na próbe a jak wszystko będzie ok to od wtorku zaczynam.:-):-):-):-)
więc mam dziś już stresa ogromnego a jutro pewnie będzie o 100razy wiekszy :tak::tak::tak::tak:
A to praca w takim małym sklepiku z róznościami, z upominkami jako sprzedawca :tak::tak::tak::tak:
z domu do pracy miałąbym 10 min spacerkiem,bliżej chyba znależć nie mogłam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
obym tylko się spodobała temu facetowi a będzie gicior :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

więc trzymajcie jutro kciuki tylko mocno :-p:-p:-p:-p
ide na 10.00 rano:tak::tak::tak::tak::tak:
no i praca byłaby od pon-pt 10.00-18.00
a w soboty od 9.00-14.00
troche godziny nie za fajne bo wolałabym iść do pracy z samego rana i wczesniej kończyc ale trudno od czegos trzeba zacząć gdzies się zachaczyc aby potem szukac czegos lepszego.
trzymam kciukasy:-)
A tesciowa to nas dzis z jedzeniem rozpieszczała,normalnie jestem taka opchana ze szok:tak::tak::tak::tak:

na obiadek był rosół,na drugie danie ziemniaczki,kotlety mielone i buraczki.

tesciowa zrobiła specjalnie dla mnie bo wie ze lubię gołabki w sosie pomidorowym :-p:-p:-p:-p

upiekła szarlotkę i nakupowałanam mnóstwo słodyczy.

normalnie ja nigdy ie schudne mając taką teściową :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Oliwka dziś tez wpierniczała jak głupia :-D:-D:-D:-D:-D dopisywał jej apetyt:tak::tak::tak::tak::tak:

wariował dziś z dziadkiem na całego.
podsłyszała jak do psa mówiłam daj głos,kazałam mu szczekać.
to cos jej odwaliło podeszła do dziadka i mówi dziadek daj głos :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a dziadek wariatuńcio zaczął sie wygłupiać i szczekał ale tak realistycznie :-D:-D:-D:-D:-D:-D
ubaw mieliśmy po pachy,normalnie tak komicznie to wyglądało że szok :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
taka teściowa to skarb:tak:
dobra spadam
wlaczylam sobie "wyznania zakupoholiczki"
obejrze i spac.milej nocy
fajny film:tak:
no i moje dziecko juz sie naspalo:crazy::crazy::crazy:
od 22.30 do 8 cale mnostwo:wściekła/y::wściekła/y:
oczywiscie zaczela ryczen w niebogloy i zeby nie obudzila p to wlaczylma jej "prosiaczka i przjaceile" i oglada spokojnie

z pewnoscia dzis pojdzie spac.moze akurat jak bedziemy wracac do domu to w wozku pospi:tak::tak:
to i tak długo:tak::tak:
Malinka to zes kasiorki natrzepala!!!!!!!11;DDDDDDDDDDDDDD
czemu lzy?

Luna-to czemu masz takie niwygodne lozko?musialas miec straylne mieszkanie skoro nie miala sie do zeg przeyczepic;)))

a u mnie jest 9 stopni ;p
ale pada;(

jutro mam isc na bilans.normlnaie bym zapomniala...
baaaaa tyle kasy że nie wiem co z nią zrobić i czasu brak na jej wydawanie:-p
uffffffffffff nadrobiłam:rofl2:

oj to szczegolow sie czenela.a ze niby jej dzieci byly takie idealne?????????mi jakby tesciowa tak sieczepila to bymjej powiedziala ze jak jej nie pasuje to niech sama to popsrzata:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

a co do lozka-bez obrazy ale narozniki to najgorsze chyba co moze byc do spania na codzien.
ja mam werslake-gondole.
nie jest bardzo szeroka a wiadomo moj tezspi w poprzek,ale jak wczesniej wstaje to idzie jakos.ale za to jestbardzo wygodna:tak::tak::tak::tak::tak: twarda itd
Nie obrażę się,przecież masz rację:-D, ae nie iwedzieliśy jak kupowaliśmy, no cóż, wyrzucić nie da rady, bo na nowe nie am:-)
Co do teesciowej, to bizneswomen , ona sie dzieckiem nie zajmowala tylko babcia...

Luna to wywalaj wyro i nowe :tak: albo podłoga :-D oj ja uwielbiam na podłodze spać :-D
No i ja uwielbiam spac na podłodze, ale P mnie nie pusci:-D, i sam ze mna tez nie pójdzie na glebe, hihi

dobra laski z nebraski
spadam.wypadaloby sie ubrac:-D:rofl2:
malej dac leki a pozniej drugie sniadanie.pranie juz sie ukrecilo i musze rozwiesic.mialam ie palic w piecu bo niby na dworzu cieplo ale w domu tak jakos niemilo przez ta zgnilizne:no::no::no::no::no:
U mnie tez tak
A i ja mam pranie, kurcze, ale musi najpierw jedno doschnąć, bo jak tyle powiesze to mi pokój popłynie i nic nie poschnie, na raty musze, a ja tak nie cierpie.

Witam!
Dawnooo mnie nie było:sorry2::zawstydzona/y:
Ale trochę się u mnie pozmieniało...mąż stracił pracę..i nie mogę się pozbierać.

Pozdrawiam!:-)
Tak daleko nie cofałam sie z nadrabianiem. Bardzo mi przykro kochana:no:

Luna jakby chciał to by na pewno poszedł :-D:-D:-D
Oj, nie sądzę, chociaż kiedys chcieliśy spac na balkonie latem, i o mało żeśmy tego nie zrobili:-D

I ja się witam ;-)
Ania dzisiaj obudziła się o 8...Ale ja byłam tak nieprzytomna że nie wstałam do niej,usnęłam chyba spowrotem...No i tym sposobem dopiero co zjadła poranną butlę...
Ehh kiepsko się czuję :-(
Mąż w pracy,a ja zlana cała potem już byłam jak tylko zmieniałam pieluchę małej :-(
Ale mam nadzieję że mi się nastrój poprawi jak wkońcu wypłata będzie na koncie :-D

reklama
Witam
Dominik w szkole,a mlode wlasnie jedza platki:tak::tak::tak:W nocy mi kaszlaly wiec pozniej pospaly mi do 10:-)
Mnie boli cala szyja bo chyba jakos krzywo spalam:crazy:
Jak szwagier zaprowadzil mlodego do szkoly to mi dzwonil ze mieli byc ubrani na galowo,ale jakos dziewne ze nikt mi w piatek tego nie powiedzial jak Go odbieralam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:
Pogoda taka sobie wiec na dwor nie wychodzimy,tylko jak pojdziemy po Dominika

Do góry