reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

No własnie wiem....to jest ta róznica. Dlatego napisałam ze podobnie jezeli o cene chodzi

no nie wiem ja wole zarabiać 1000 funtów i mieszkać tu, bo żywność tylko nieco droższa niż w Polsce, paliwo ma tą samą cenę, ubrania są tańsze...
agi większość mam jednak składać wózek musi - ja średnio 4 razy dziennie :-(
yawla mój kuzyn swoją córkę do 3 roku życia musiał wozić na spacery. Teraz ma 4 lata poszła do szkoły i codziennie płacze gdzie tata jej wózek wywiózł, bo ją "nóżki ją bolą"

reklama
Ja tez juz czekam az Młody bedzie chodzil:)))) Bo z czwartego piętra to dramat wnosic i znosic wózek:(((((((((((((((
dziewczyny sa rozne dzieci. jedne nie beda chcialy jezdzic odkad same zacznal chodzic a inne tylko przez chwile aby sie nacieszyc ta umiejetnoscia a potem w ogole nie chca wychodzic na spacerki bez wozka tak jak Pbg napisala.
ja osobiscie wolalabym aby Maja przynajmniej do 2 latek chciala jezdzic mi w wozku bo nie powiem ze byloby mi tak wygodniej.
Miki potwierdzisz ;-):-p

dziewczyny sa rozne dzieci. jedne nie beda chcialy jezdzic odkad same zacznal chodzic a inne tylko przez chwile aby sie nacieszyc ta umiejetnoscia a potem w ogole nie chca wychodzic na spacerki bez wozka tak jak Pbg napisala.
ja osobiscie wolalabym aby Maja przynajmniej do 2 latek chciala jezdzic mi w wozku bo nie powiem ze byloby mi tak wygodniej.
Miki potwierdzisz ;-):-p
:tak::tak::tak:jestem za, a nawet przeciw !!!:-p;-):-D:-D:-D

Dziewczyny,moje dzieciaki do 2 lat chciały jeżdzić w wózkach, kolejne 6mieś. to było takie wyskakiwanie i przez chwile chodzenie, masakra w sklepach:wściekła/y:Maxymalnie do 2.5roku dziecko siedzi w wózku.
Problem może nastąpić kiedy to dziecko jest zagłaskane przez rodziców i jego samodzielnosc jest mocno opozniona,albo dziecko regularnie jeszcze w dzień śpi, to w tedy też troche to wózkowanie sie przeciaga.

Dziewczyny, a spotkalyscie sie moze z jakas lekka spacerowka, ktora mialby w miare szerokie siedzisko, bo z tego co widze na allegro, to prawie wszystkie maja ok 30cm?

Yawla, pramette sprawuje sie super, tylko boje sie, ze na wiosne maly sie juz w niego nie zmiesci, bo dosc spore to moje dziecie - 11kg i 75 cm a w praktyce rozmiar 86...:sorry: Wiec ten wozio zostawie dla nastepnego maluszka, bo w ogole nie widac, ze jest od kilku miesiecy uzywany, ewentualnie kola wymienimy, bo sa piankowe, a Adasiowi kupimy parasolke.:tak:

Dziewczyny, a spotkalyscie sie moze z jakas lekka spacerowka, ktora mialby w miare szerokie siedzisko, bo z tego co widze na allegro, to prawie wszystkie maja ok 30cm?
mi siezawsze podobała loola,bo jest właśnie bardzo szeroka, -
Bebeconfort Loola Up 2009 Oxygen Black

ale Ty chyba szykasz czegos wrodzaju typowej parasolki. może ta: chicco jest tez szeroka :
Chicco Multiway Stroller Top topazio
ja zamiezam kupić quinny zappa- jest mega szeroki i ma świetne amortyzatory,fantastycznie sie prowadzi:tak::tak::tak:
John Lewis Gallery - New window

chciałam napisać żedzisiaj przyszedł mi skoczek tygrysek. I musze Wam mamuski powiedzieć , że Maxiol chyba załapie do czego to cuś, ale mi osobiście sie niepodoba, chyba spodziewałam sie czegos innego.Jutro wkleje zdjęcie , jak naładuje baterie waparacie;-):-)

reklama
Dzieki miki:-) Taaaaaaaaaaki buziol dla Ciebie.:-)

Spodobal mi sie ten quinny zapp, tylko on troche waski, ale przymierze malego w jakims sklepie i zobaczymy.:-)
Znalazlam jeszcze cos takiego, jest o polowe tanszy, ale nie wiem, czy warto ryzykowac kosztem jakosci. Wózek spacerowy Lira 3 Euro-Cart Ale ma tez siedzisko szersze od zappa o 8 cm, barierke, pokrowiec na nozki:sorry:

Do góry