kraf ale np. tam zarabiasz 1000euro a u nas 1000złMiki u nas Euro kosztuje ok. 4 zł. więc prawie na to samo wychodzi jezeli o cene chodzi
reklama
kraf ale np. tam zarabiasz 1000euro a u nas 1000zł
W Polsce za czynsz placisz 500 zl, a 'tam' 500 euro...

Inuś
Zaangażowana w BB
Ja ma dla Jasia ocieplane spodnie i kurteczkę też 86 jest akurat - dokupiłam jeszcze na mrozy - komplet spodnie na szelkach i kurtkę super ciepłe - niedrogo na Allegro.
Taki kombinezon czy spodnie na szelkach jednak muszą być bo jak się bierze malucha na rękę to kurtka często podwija się do góry...
Taki kombinezon czy spodnie na szelkach jednak muszą być bo jak się bierze malucha na rękę to kurtka często podwija się do góry...
tak kochana ja dałam tylko przykład .W Polsce za czynsz placisz 500 zl, a 'tam' 500 euro...![]()
mamaflavii
Mama Flavii i Julianka
Dziewczynki, jesli chodzi o Maclareny, to Ardzesh wyslala dobry link po polsku, tam w skrocie strescili cala sprawe; chodzi o to, ze odnotowano 15 przypadkow przyciecia paluszkow dziecka, w tym 12 skonczylo sie amputacja.
Jasne, ze myslaca i przewidujaca mama nie sklada/rozklada wozka swiadomie pozwalajac, by dziecko wsadzalo paluszki tam gdzie nie powinno, ale sadze, ze tu nie tyle glupota matek zawinila, co sama idea wozka skladania i rozkladania go jedna reka, podczas, gdy dziecko i niezadko torby z zakupami i inne manele trzyma sie w drugiej nie zostala do konca dopracowana i stad az tyle tych wypadkow. W ferworze i rozgardiaszu jaki np panuje przy wsiadaniu czy wysiadaniu ze srodkow komunikacji publicznej nie trudno o tego typu wypadki. Maclaren to ogolnie bardzo dobra marka i to ze nie przewidzial w swych modelach zwyklych plastikowych oslonek na te zawiasy nie miesci mi sie po prostu w glowie. W samych Stanach wezwali do zwrotu ok. 1 mln wozkow. Czas pokaze jak te incydenty sie odbija na ich reputacji.
Jasne, ze myslaca i przewidujaca mama nie sklada/rozklada wozka swiadomie pozwalajac, by dziecko wsadzalo paluszki tam gdzie nie powinno, ale sadze, ze tu nie tyle glupota matek zawinila, co sama idea wozka skladania i rozkladania go jedna reka, podczas, gdy dziecko i niezadko torby z zakupami i inne manele trzyma sie w drugiej nie zostala do konca dopracowana i stad az tyle tych wypadkow. W ferworze i rozgardiaszu jaki np panuje przy wsiadaniu czy wysiadaniu ze srodkow komunikacji publicznej nie trudno o tego typu wypadki. Maclaren to ogolnie bardzo dobra marka i to ze nie przewidzial w swych modelach zwyklych plastikowych oslonek na te zawiasy nie miesci mi sie po prostu w glowie. W samych Stanach wezwali do zwrotu ok. 1 mln wozkow. Czas pokaze jak te incydenty sie odbija na ich reputacji.
pbg
mama Zuzanki ;)
zgadzam się z mamąflavii projektant wózka musi przewidzieć wszystko, przecież żadna matka nie chce zrobić krzywdy swojemu dziecku... My mamy w większości po 1-2 dzieci, ale angielki pomykają z 4 nikogo nie dziwiąc, a jak tu upilnować wszystkich...wózek musi być bezpieczny i tyle.
No własnie wiem....to jest ta róznica. Dlatego napisałam ze podobnie jezeli o cene chodzikraf ale np. tam zarabiasz 1000euro a u nas 1000zł
Agi podgrzewana miseczka? ja tam sobie to daruje
My kupilismy kombinezon na allegro...tylko trzeba brac wiekszy..my wzielismy 80 i wymienialismy na 86, bo mlodego w ogole nie moglismy dopiac w kurtce
A spacerowka? tez myslalam o maclarenie, ale czy faktycznie warto? mam nadzieje, ze dlugo z wozka korzystac nie bede.

My kupilismy kombinezon na allegro...tylko trzeba brac wiekszy..my wzielismy 80 i wymienialismy na 86, bo mlodego w ogole nie moglismy dopiac w kurtce

A spacerowka? tez myslalam o maclarenie, ale czy faktycznie warto? mam nadzieje, ze dlugo z wozka korzystac nie bede.
reklama
MonikaWroclaw84
Mama Mateuszka
Ja tez juz czekam az Młody bedzie chodzil
Podziel się: