reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

reklama
No, dziewczynki, chyba musimy zmienic zdanie o parasolkach Maclarenach. :no:
Oto artykul, ktory ukazal sie dzis na stronie bbc. (Niestety tylko po angielsku)

** Pushchair amputation risk recall **
About a million pushchairs made by Maclaren USA are recalled in the US amid reports of children's fingertips being cut off in the hinge.
< http://news.bbc.co.uk/go/em/fr/-/2/hi/americas/8351424.stm >

Ostatnia edycja:
uuu,,,, dożywotnia gwarancja na wózek i amputowane paluchy... ale sie porobiło...:zawstydzona/y:
ja nadal nie wiem, jaką spacerówkę zakupić. na drogą brak kasy, z takich do 300-400 zł nie wiem co wybrać... mojego super-wózka nikt nie chce kupić...:-(

Ja sobie nie wyobrażam, żebym miała składać/rozkładać wózek czy cokolwiek innego jak np. krzesełko do karmienia, gdy dziecko trzyma przy tym paluchy. Przecież to oczywiste, że mogę mu krzywde zrobić.
Ale rozumiem, bywa, sama znam dwie mamuśki (w realu), które mają siano w głowie, dziecko może zjeść pół doniczki ziemi, a one nie zauważą nawet, bo będą myśleć o poezji Gałczyńskiego :D

mamaflavi- nie moge otworzyc tej stronki, jestem w szoku.
Ja mam maclarena i sobie go chwale,

swieżbi mnie kupić quinny zapp,ale to pod choinke , bo mnie mężol zastrzeli, a tego maclarena postaram sie sprzedać,wkońcu jest nowy:tak:
a ja kupiłam skoczka tygryska. 13,11,2009 mająmi go dostarczyć, bo na necie zamówiłam. Zobaczymy jaksobie <Max będzie w nim brykał.

a co do klocków to Max matakie szmaciane, leciutkie, od trzeciego miesiąca życia sie nimi bawi. A w niedziele byliśmy w smythsie i kupiłam małemu takie klocki,tez sasuper , mały szybko je rozpracował.On jest bardzo manualny,:tak::tak::-):-)
Aktywne klocki jestem w szoku, ja dałam 10,00euro, za trzy małe klocki, bosze jakieWy macie ceny :szok::szok::szok:

Załączniki

• QNZCQCA6644HVCADCVXANCASRZ07ECAFRXZ3ECA01T02WCAMJSZ50CAO0Y63YCA1N3IAXCAN1915RCA1D5MXOCA3YZV45CAN.jpg
    QNZCQCA6644HVCADCVXANCASRZ07ECAFRXZ3ECA01T02WCAMJSZ50CAO0Y63YCA1N3IAXCAN1915RCA1D5MXOCA3YZV45CAN.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Do góry