Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
.pozdrawiam wszystkie dziewczyny i ich pociechy
Zdrówka As dla Ciebie i Kuby i zdrówka dla Aguni i jej córeczki ,dla Anacondy i jej Majeczki też ,

i dla nas. Niestety od przed wczoraj Amelia z gorączką a od wczoraj Julka.:-( U Amelii podejrzewałam , że to ząbale... ale u Julki?
Zdrowka zyczeWitam
U mnie noc tragiczna, Maja gorączkowała (nie wiem co jej jest) i całą noc się budziła i majaczyła, nad ranem dałam jej nurofen i dopiero spokojnie zasnęła, kurcze jakieś choróbsko nas dopadło a tak się cieszyłam że Maja zdrowa i tyle do przedszkola chodzi:--(
No właśnie, podziel się z koleżankami
Dużo zdrówka dla Kubusia
Faktycznie cena z kosmosu wzięta![]()

Rowniez zdrowka.Trzymam kciuki zeby Twoja kuracja pomoglaHej ;-)
Wpadłam tylko powiedzieć że dupa...
Cieszyłam się że córcia nie złapała ode mnie choróbska...Niestety-ma teraz gorączkę,leje jej się z noska i kaszelek lekki...
Czyścimy przedewszystkim nosek...To najważniejsze...Daje jej też sinecod na kaszel i nurofen.Może jej to szybciutko przejdzie...
Trzymajcie kciuki ok?

MALINUS dasz rade Kochanano kocham szczypiory i ich pomysły
zdrówka dla Kubusiato jednak m się to chróbsko rozwineło:-
-(
ja też się dołączam morze miłości i ocean pomyślności
oj dużo zdrówka
a gdzie cytat anacondy??????????
zdrówka dla Majeczki
moje kochanie wyjechało dzisiaj o 5:--
-(już tęsknię:-
-
-
-( byle do wtorku
a właściwie do poniedziałku do 23;-);-);-)
teraz mnie będzie przez kilka dni trochę mniej bo mam teściową to nie będe przed kompem tyle czasuale za to postaram się wieczorkiem koło 22 zaglądać na bb po pracy
antek miał nockę w miarę dobrą 2 pobudki zaliczyłmam nadzieję że będzie dobrze spał bo pietrszki nie ma więc ja mszę nocką do niego dygać
![]()

Witam nowa mamusie:-)witam wszystkie mamy, ktore opiekuja sie swoimi pociechami w domku
mam na imie agnieszka i jestem mama Nikolki.obecnie mieszkamy w anglii.zajrzalam na wasz watek przez przypadek.(codziennie pisze z Mamuskami z bradford). oczywiscie jestem z tych mam ktore nic nie robia-a wszystko sie zrobi samo:-( czasmi slysze takie teksty. mojR. jak sie opiekuje nilkola w weekendy(nic nie robi) to twierdzi ze nie mial czasu zrobic cokolwiek bo opiekuje sie mala.pozdrawiam wszystkie dziewczyny i ich pociechy
![]()

Zdrowkai dla nas. Niestety od przed wczoraj Amelia z gorączką a od wczoraj Julka.:-( U Amelii podejrzewałam , że to ząbale... ale u Julki?
Tak wpadłam poczytać ... i widzę , że u większości też w czasie choróbska gorączka.:-(

Ciekawe jak dlugo podziala moj laptop????
Przyjechala siorka na kawe ale ja musialam usiasc poki laptop jakos dziala;-):-)

oszaleć można.

MH za mną ziemniaczane chodząi poproszę M żeby jutro zrobił
- dziś zrobił pomidorówkę na rosołku wczorajszym
.

witam wszystkie mamy, ktore opiekuja sie swoimi pociechami w domku
mam na imie agnieszka i jestem mama Nikolki.obecnie mieszkamy w anglii.zajrzalam na wasz watek przez przypadek.(codziennie pisze z Mamuskami z bradford). oczywiscie jestem z tych mam ktore nic nie robia-a wszystko sie zrobi samo:-( czasmi slysze takie teksty. mojR. jak sie opiekuje nilkola w weekendy(nic nie robi) to twierdzi ze nie mial czasu zrobic cokolwiek bo opiekuje sie mala.pozdrawiam wszystkie dziewczyny i ich pociechy
![]()

)

- nie wiem kiedy 

waze juz 56 kg
a jeszcze troche zostalo 

:-)

Mlodzi sie jakos bawili ale juz zaczynaja mi szalec,wiec zaraz zmykam:-)

Oby wieczorkiem mi sie za duzo nie zawieszal bo zwariuje

Wiem ze sie cieszysz remontem i tym ze niedlugo sie tam wprowadzicie:-)

A dzidzia rzeczywiscie malenka,ale napewno jeszcze urosnie