reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

dorcia-genialne ;-);-) żebym miała taką inspiracje jak wczoraj wieczorem to już bym pobiegła robić coś podobnego :-D no ale mam lenia jak stąd do warszawy :zawstydzona/y:

kurcze.. jakoś mi tak smutno,że wy już wszystko macie,a ja oprócz smoczków, ubranek, kombinezonów na zimę, ubranek do szpitala, szlafroka, koszuli i kapci do szpitala dla siebie.. nie mam nic! :eek: aaaa...no i jeszcze kołyskę mam.. więc zuzia teoretycznie będzie miała gdzie spać..tylko szkoda,że nie będzie miała pod czym,bo nie moge sie przybrać i zamówić kocyków i pościeli!!! :eek:

reklama
Moje ukochane ubranka...Co na nie spojrze to mi sie dziob smieje:-D:-D

Załączniki

• IMG_2380.jpg
    IMG_2380.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 70
  • IMG_2381.jpg
    IMG_2381.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 64
kurcze.. jakoś mi tak smutno,że wy już wszystko macie,a ja oprócz smoczków, ubranek, kombinezonów na zimę, ubranek do szpitala, szlafroka, koszuli i kapci do szpitala dla siebie.. nie mam nic! :eek: aaaa...no i jeszcze kołyskę mam.. więc zuzia teoretycznie będzie miała gdzie spać..tylko szkoda,że nie będzie miała pod czym,bo nie moge sie przybrać i zamówić kocyków i pościeli!!! :eek:
To się Kochana zabierz do pracy, żeby Zuzia nie zmarzła.;-)
Moje ukochane ubranka...Co na nie spojrze to mi sie dziob smieje:-D:-D
Śliczne. Mi się też uśmiała. Moja teściowa kupiła dla małej śliczną sukieneczkę - bombka. Jak dostanę w grudniu, wstawię. Doczekać się nie mogę.

I jeszcze obiecane dawno temu:zawstydzona/y:meble i ogolnie pokoj Okrusia...

Ooo widze,ze nawet pies sie zalapal na sesje hihi

Załączniki

• IMG_2405.jpg
    IMG_2405.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 111
  • IMG_2406.jpg
    IMG_2406.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 110
  • IMG_2407.jpg
    IMG_2407.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 109
  • IMG_2408.jpg
    IMG_2408.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 106
  • IMG_2409.jpg
    IMG_2409.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 104
  • IMG_2410.jpg
    IMG_2410.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 95
  • IMG_2411.jpg
    IMG_2411.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 101
agbar pokój poprostu rewelacyjny !!!
zazdroszcze że masz już wszystko umeblowane, nawet pościel w łóżeczku już jest ! :tak:
tylko pozazdrościć.

agbar- sliczny pokoj ;-) nasz dziecięcy pokoik jest jeszcze zamieszkiwany przez mojego brata,ale w tym miesiącu mają się wyprowadzić więc uff.. bede tworzyć kącik dla swojej małej królewny :)

Hej kobitki. Byłam wczoraj patrzeć ten wózek i chyba się na niego zdecyduję. A dziś kupiłam w Biedronce lampkę nocną- tygryska. Moja koleżanka kupiła taką zieloną i naprawdę fajnie się świeci, takim leciutkim światłem. Ma zasilacz. Polecam :-) Jest wiele wzorów.

Dorciaa - super pomysł, rewelacja!! Na pewno maluszek będzie miał sporo frajdy!

Agbar - Będziesz miała jednym słowem małą panterkę :-D Super pokoik, piesio też zainteresowany oczekiwaniem na nowego lokatora widzę. Bardzo gustowne mebelki. Gdybym ja już miała udekorowany pokoik chyba bym z niego nie wychodziła wcale! :-D:-D:-D

Paula3 - W sumie wydaje mi się, że jesteś w większości. Ja niby mam "wolny" pokój ale dalej zagracony przez meble do usunięcia (mój mąż twierdzi, że mamy jeszcze tyllleee czasu, że ho ho...) i niby wszystko już kupione, ale w większości jeszcze nawet do mnie nie dotarło. A to co już mam, nadal popakowane w kartony czy siatki więc długa droga jeszcze...

reklama
Dorciaa - super pomysł, rewelacja!! Na pewno maluszek będzie miał sporo frajdy!

Agbar - Będziesz miała jednym słowem małą panterkę :-D Super pokoik, piesio też zainteresowany oczekiwaniem na nowego lokatora widzę. Bardzo gustowne mebelki. Gdybym ja już miała udekorowany pokoik chyba bym z niego nie wychodziła wcale! :-D:-D:-D

Paula3 - W sumie wydaje mi się, że jesteś w większości. Ja niby mam "wolny" pokój ale dalej zagracony przez meble do usunięcia (mój mąż twierdzi, że mamy jeszcze tyllleee czasu, że ho ho...) i niby wszystko już kupione, ale w większości jeszcze nawet do mnie nie dotarło. A to co już mam, nadal popakowane w kartony czy siatki więc długa droga jeszcze...

Dziekuje wszystkim za mile slowa:-)
Pumpkin musze ci powiedziec,ze ja tez nie mam ochoty z niego wychodzic....Jeszcze tylko malutki stoliczek i fotel zamowilam i jak przyjda to nie wyjde az do porodu:-D:-D
Czasem tak wieczorem stajemy z mezem w drziwach,patrzymy na siebie i uwierzyc nie mozemy,ze jednak nam sie udalo i ze to juz tak niedlugo...

Do góry