reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
CześćLutóweczki!
Zaglądam do was dopiero2 raz. Mój Gin znowu powiedział że termin porodu przesunie się na 90 % na koniec lutego ( 27-28.02). heh już troszkę przyzwyczaiłam się do marcóweczek -termin miałam na 2-3.03. :) Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i cieszy mnie fakt że już coraz bliżej do spotkania 1 stopnia ;-). Mój P tweirdzi że jestem zboczona:-D bo nie moge doczekać się porodu- ale jestem ciekawa czy za 2 razem będzie inaczej- mam tylko nadzieję że będzie Łatwiej!!
Pozdrowienia i miłej niedzieli!
Witaj Sylusia :-)To tez moj drugi porod ale boje sie jak niewiem co:szok::eek:
Polog wole bardziej od porodu :tak:Ja tez mam nadzieje, ze latwiej bedzie...

reklama
Hej Kochane mam do Was pytanko.
Czy któraś miała takie coś?
Mianowicie nie mogę siedzieć w ogóle max to dwie minuty. Obojętnie jak usiądę to czuję jak by prawe dolne żebro mi się w coś wbijało i boli jak cholera tak, że muszę się kłaść. Jak leże obojętnie w jakiej pozycji czy chodzę to tego nie czuje. Z dobry tydzień mnie już tak boli. Byłam u lekarza ale powiedział mi, że wszystko jest ok. Nie wiem jak sobie z tym bólem poradzić i co to jest. Nie chcę do końca ciąży tylko leżeć albo stać. Macie jakieś pomysły?

SugarbabyLove - mnie też ostatnio krzyż boli:-( Tragedii jeszcze nie ma, ale czasem ciężko się ułozyć, zwłaszcza jak się przebudzę nad ranem, to już potem najczęściej nie śpię.

Dziewczyny a robicie ten masaż krocza sławny?

Edyta mi lekarz kazał brać magnez na te skurcze. Powiedział że nie powinnam mieć więcej niż 5 razy na godzinę, poza tym mam trochę krótką szyjkę, więc na wszelki pożarny mam macicę rozluźniać.

Majsii a może Dzidzia wepchnęła Ci rączkę albo nóżkę pod żebra ?

Ja nie słyszałam o masażu krocza...
A co do masażu piersi to mi lekarz narazie kazał się wstrzymać. Mam zacząć po 30 tygodniu.

reklama
Do góry