reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
i dlatego ja się wczoraj nie dałam położyć:tak:
ja nie mialam wyboru:no: uratowali mnie przed porodem w 30tc.,ale co sie napatrzyłam to moje...nie dość,że sama z siebie miałam straszne lęki to jeszcze taka' przyjemność' mnie spotkała...a najgorsze jest to,ze leżałam w szpitalu Akademi Medycznej, ktora ma najlepszy sprzet i najlepszych lekarzy, wiec trafiaja do nich najcięższe przypadki z całej Polski ,wiec możesz sobie wyobrazić co tam się działo...jeszcze wczoraj dostalam tragiczna wiadomosc od kolezanki z ktore lezałam w pokoju,ale nie bede o tym pisać, bo nie potrzeba żebyście jeszcze wy się stresowały...

Ostatnia edycja:
hahahaha bylam 1-sza:-):-D

co wy mamuski takie niecierpliwe wiem ze koncówka nie jest lekka ale dzidzie maja jeszzcze troche czasu moze jak przestaniecie o tym myslec to sie samo rozzkreci teraz w kolejnosci to natalka nastepna no i karolak z trojpakiem
jeszcze troszeczku bo tu cisza na forum bedzie bez was

co wy mamuski takie niecierpliwe wiem ze koncówka nie jest lekka ale dzidzie maja jeszzcze troche czasu moze jak przestaniecie o tym myslec to sie samo rozzkreci teraz w kolejnosci to natalka nastepna no i karolak z trojpakiem

nie martw sie mnie zadna sila stad nie wyciagnie... bede tak samo nadawac tylko z czestszymi przerwami:-)

reklama

Cóż...może na porodówce net będzie:-D
Będzie poród LIVE!

Do góry