• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
Dziunka ja bym jednak pojechala sprawdzic. Nie warto sie teraz stresowac. Albo sprobuj jeszcze napic sie redbulla albo czegos w tym stylu... wiem ze nie powinno sie w ciazy ale ja ostatnio tez sie martwilam bardzo bo maly caly dzien sie nie ruszal i po redbullu zaczal szalec!

a moze poprostu zaczyna sie porod u Ciebie i maluszek malo aktywny bo sie przygotowywuje to wyskoczenia :-D oby to bylo to!!!!! bo juz naprawde wkurzasz z tym zajmowaniem kolejki hehehe :-)

bedzie rozwarcie,bedzie wanna:confused2:mam zamiar zaraz poprosic o zbadanie:zawstydzona/y:
dostalam tez cocodamol,ku mojemu zdzwieniu nieco zmniejszyl bol,albo to ten,bo dotalam oba na raz.

nie slyszalam o tym cocodamolu... wazne ze cos pomaga...

popros faktycznie o to badanie i wskakuj to wody bo sie nam kochana tam zameczysz!!!!! a za chwilke napewno zaczniesz przec i maluszek bedzie z Toba!!!! Ale fajnie! TRZYMAJ SIE!!!! Myslami jestesmy z Toba!

no ja już mam netaa na stałe znów... w domciu i cieszę się jak dzieko...

zapomniałam wam napisać jeszze że mnie na świńską grypę zaszczepili i cała ręka mnie boli...

no ale widzę ze banaana daje nam relcję na żywo z porodówki więc zabieram się za czytanie:tak:

cocodamol to paracetamol z codeina,tabletki przeciwbolowe na recepte,moze zle przespelowalam,bo sa dosc znane.
teraz nie jest juz tak zle,wczesniej bylo o wiele gorzej, a pewnie niedlugo znowu sie zacznie:zawstydzona/y:

zobacze,jak bedzie bolalo, na pewno chce sprobowac gas and air,chociaz srednio w to wierze.wczesniej jakbym mogla to na pewno bym cos wziela, tak bolalo-okolo11,ale wiedzialam,ze bez rozwarcia gowno dostane,poza tym to wlasnie bolaly mnie plecy,a teraz tens super pomaga,chociaz juz ustawiony na 8 z 10,niedlugo zabraknie skali:-(

banana ale powiedz Ty mi... dokładnie.. wody Ci odeszły i czekaszw szpiytalu??
czy jak to tam u Ciebie wyglada??
bo ja nie miałam neta i tak czytałam na szybko 3 po 3 .. i ne wiem...:sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry