Nasze staranka każdego miesiąca zaczynamy intensywnie przed owulacją, bo wiadomo, że męscy żołnierze, które niosą materiał genetyczny dla dziewczynki są bardziej wytrzymali, ale również w owulację.
Ostatni mój cykl był w 99 % bezowulacyjny, moja temperatura niestety opadła po owulacji. Zobaczymy jak będzie tym razem. Wiecie, o co również się martwię, o męża. Ma dużo pracy przy komputerze, czasem przychodzi do domku, kompa na kolana i jeszcze coś tam załatwia, od pewnego czasu zabroniłam mu kłaść komputer na kolana (jak wiadomo zostaje podwyższona temperatura, która niekorzystnie wpływa na życie plemników). Ale jak również wiemy rozwój plemników przebiega wieloetapowo, i pierwszy etap zajmuje wiele czasu. Boję się, że mógł tam sobie pouszkadzać małą armię.
Może to głupie obawy, ale zawsze pewnie będą.
Trzymam kciuki za was kochane
Ostatni mój cykl był w 99 % bezowulacyjny, moja temperatura niestety opadła po owulacji. Zobaczymy jak będzie tym razem. Wiecie, o co również się martwię, o męża. Ma dużo pracy przy komputerze, czasem przychodzi do domku, kompa na kolana i jeszcze coś tam załatwia, od pewnego czasu zabroniłam mu kłaść komputer na kolana (jak wiadomo zostaje podwyższona temperatura, która niekorzystnie wpływa na życie plemników). Ale jak również wiemy rozwój plemników przebiega wieloetapowo, i pierwszy etap zajmuje wiele czasu. Boję się, że mógł tam sobie pouszkadzać małą armię.
Może to głupie obawy, ale zawsze pewnie będą.
Trzymam kciuki za was kochane

możliwe że to są przepowiadające skurcze ale czemu musza az tak męczyć nie miałam tak czegoś w pierwszej ciąży jest to dla mnie nowość
nie mam tak weny do pisania nic mi się nie chce 
zobaczymy co powie ale wezme ze soba torbe do szpitala tzn.szlafrok koszule kosmetyk itp.bo gdyby jednak da mi skierowanie na ktg to wole ja miec przy sobie aby M nie musiał jecha cpo moje rzeczy spowrotem taki kawał drogi itp
A potem ja się skończy karmić?? Jeśli rosną to wracają co poprzednich rozmiarów? Moja mama mówi że jej jakoś specjalnie nie urosły były bardziej nabrzmiałe. Może jak mama tak miała to ja będę miała tak samo??
no coś Ty! To tak samo jak mówią że facet nie powinien nosić obcisłych slipek lub bokserek bo plemniki po wpływem ciepła robią się słabsze a nawet giną. A laptop grzeje od wiatraczka.