reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

reklama
my to mamy taki z Kauflandu za 4 zł chyba go kupiłam .Ma plastykowy dziobek i dla mnie jest ok . Niko od początku ładnie z niego pił i pije do teraz
o taki
Zdjęcie0731.jpg

ja właśnie sobie przypomniałam, że też mam tego typu co Jolek:tak: dostaliśmy od siostry K. i tak się zastanawiałam właśnie czy jak się pije to ten dzióbek ma być na dole czy na górze:confused2: nie umiem sobie tego wyobrazić:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ten mi sie podoba :-) i ta nakladka sie chowa do srodka :tak:

NUK FIRST CHOICE-DISNEY-Butelka trening/niekapek (819088462) - Aukcje internetowe Allegro

my mamy taki, bo on też nie ma bisfenolu A. Tylko Franek w ustniku wygryzł Heli dziurę i nie bjest już to niekapek:-D
no i zastanawiam sie nad tym tez , bo Bajka pije ze smoczkow nuka :-), chyba wybiore jeden z tych dwoch

A propos ja mam ten i nie plecam :no:
Butelka treningowa niekapek TOMMEE TIPPEE 3m+ - porównaj ceny, sprawdź opinie i recenzje

Maxowi dokupiłam ustniki Avent do butelki, ale i tak nie chce z niego pić, kiedyś siorpał, a teraz nie chce, kupiłam mała buteleczke Nuk i z niej pije. Zresztą musze Wam powiedzieć, ze strasznie mało mi Max pije, troche sie matrwie, ale tak sobie myśle ze może on mleko traktuje jako mleko ???:confused2:;-):-):-)
AVENT BUTELKA TRENINGOWA 260 SMOCZEK MIEKKI USTNIK (831081030) - Aukcje internetowe Allegro

Za to Majka miała wiele tych niekapków, ale ja najbardziej chwale ten;

Kubek niekapek z twardym ustnikiem 260ml Avent A.1 (813047984) - Aukcje internetowe Allegro
za to ten, umyłam w zmywarce i się rozczelnił, pokrywka przecieka
zresztą jak Majka walnie nim o podłoge, to potrafi się otworzyć,
TOMMEE TIPPEE kubek EASIFLOW/niekapek 9+ NIEBEISKI (801455282) - Aukcje internetowe Allegro
polecam niekapki zakręcane:tak::tak::tak:

reklama
Do góry