reklama
lajfik
Kuba i Kaja;*
Kubek Niekapek 260 ml uch Tommee Tippee BPA 0% 9+ (829208072) - Aukcje internetowe Allegro
Maja pije z teakiego niekapka i to byl strzal w 10![]()
Ten mi sie podoba :-) i ta nakladka sie chowa do srodka

no i zastanawiam sie nad tym tez , bo Bajka pije ze smoczkow nuka :-), chyba wybiore jeden z tych dwochNUK FIRST CHOICE-DISNEY-Butelka trening/niekapek (819088462) - Aukcje internetowe Allegro
my mamy taki, bo on też nie ma bisfenolu A. Tylko Franek w ustniku wygryzł Heli dziurę i nie bjest już to niekapek![]()
A propos ja mam ten i nie plecam

Butelka treningowa niekapek TOMMEE TIPPEE 3m+ - porównaj ceny, sprawdź opinie i recenzje
mikimauro
Fanka BB :)
Maxowi dokupiłam ustniki Avent do butelki, ale i tak nie chce z niego pić, kiedyś siorpał, a teraz nie chce, kupiłam mała buteleczke Nuk i z niej pije. Zresztą musze Wam powiedzieć, ze strasznie mało mi Max pije, troche sie matrwie, ale tak sobie myśle ze może on mleko traktuje jako mleko ???
;-):-):-)
AVENT BUTELKA TRENINGOWA 260 SMOCZEK MIEKKI USTNIK (831081030) - Aukcje internetowe Allegro
Za to Majka miała wiele tych niekapków, ale ja najbardziej chwale ten;
Kubek niekapek z twardym ustnikiem 260ml Avent A.1 (813047984) - Aukcje internetowe Allegro
za to ten, umyłam w zmywarce i się rozczelnił, pokrywka przecieka
zresztą jak Majka walnie nim o podłoge, to potrafi się otworzyć,
TOMMEE TIPPEE kubek EASIFLOW/niekapek 9+ NIEBEISKI (801455282) - Aukcje internetowe Allegro
polecam niekapki zakręcane

AVENT BUTELKA TRENINGOWA 260 SMOCZEK MIEKKI USTNIK (831081030) - Aukcje internetowe Allegro
Za to Majka miała wiele tych niekapków, ale ja najbardziej chwale ten;
Kubek niekapek z twardym ustnikiem 260ml Avent A.1 (813047984) - Aukcje internetowe Allegro
za to ten, umyłam w zmywarce i się rozczelnił, pokrywka przecieka
zresztą jak Majka walnie nim o podłoge, to potrafi się otworzyć,
TOMMEE TIPPEE kubek EASIFLOW/niekapek 9+ NIEBEISKI (801455282) - Aukcje internetowe Allegro
polecam niekapki zakręcane

Zuzia24
Lajfik ja mialam taki jak Ty masz teraz przy Zuzi 3 lata temu i tez z niego za chiny nie mogla sie nauczyc pic i sluzyl nam tylko jako gryzak 

nie, nie -on dobrze trzymajolekczyli odwrotnie niż Niko trzyma na zdjęciu?
![]()
reklama
mikimauro
zastanawiam się nad takim pianinkiem, lub tą gonnsiennicą
Vtech Sing and Discover Piano – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores, Musical Caterpillar – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
albo to pod choinke, dla Maxa ???
Vtech Push and Ride Alphabet Train – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
może coś takiego???
Wooden Activity Cube – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
to mi sie podoba, bo ma wiele zastosowań, ale nie mam pewności co do rostawu tylnych kółek, boje sie zeby nie było tak jak z tym wózeczkiem-pchaczem co megusek chciała kupić
FISHER PRICE CHODZIK JEZDZIK PCHACZ Z PIŁECZKAMI (826590170) - Aukcje internetowe Allegro
Vtech Sing and Discover Piano – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores, Musical Caterpillar – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
albo to pod choinke, dla Maxa ???
Vtech Push and Ride Alphabet Train – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
może coś takiego???
Wooden Activity Cube – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
to mi sie podoba, bo ma wiele zastosowań, ale nie mam pewności co do rostawu tylnych kółek, boje sie zeby nie było tak jak z tym wózeczkiem-pchaczem co megusek chciała kupić
FISHER PRICE CHODZIK JEZDZIK PCHACZ Z PIŁECZKAMI (826590170) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: