reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dzień dobry :)

ja już na posterunku tym razem przy herbatce :)
od wczoraj nie piję kawy ;)

Ale mi się nie chciało wstać dzisiaj :confused2: ale muszę wytrzymać jeszcze 3 tygodnie i idę na L4 :tak:

Bershka dziękuje :-) a Wy za tydzień już wychodzicie do domku SUPER!!! strasznie sie cieszę :-)​

Ciekawe jak Kiki się czuje??? ma któraś z Was jakieś wieści od niej?​

Patrysiu trzymam kciuki za wizytę u lekarza!!!​

Dzastina, Joanna jak u Was???​

Caly czas myślę o Alanku Royannki :-(niech szybciutko wraca do zdrowia i do domku! :tak:

Pozostałe dziewczynki pozdrawiam i wszystkim życzę miłego dnia! :tak::-)​

Cześć dziewczyny.. ja też melduję się od rana...

Czarek wyjątkowo wcześnie wstał bo o 7 :szok::szok::szok::szok:

Ja się nie nakręcam dziewczyny... jestem gotowa i oczekuję wiedźmy.. Dziś powinna być...ale jej nie ma:cool2::cool2::cool2::cool2:i na razie się nie zapowiada, ale na pewno przyjdzie w wielkim stylu... czyli po cichutku bez objawów.. ale się spóźni żeby mnie dobić.. Paula a dotarło już do ciebie? Powtarzasz jutro test?

Ciekawe co u naszej Anufifi... i u pozostałych dziewczyn??? Oby Alanek szybciutko wyzdrowiał...

Witaj Dzastitna :-) wiem że to nie łatwe żeby sie nie nastawiać ale lepiej mieć miłą niespodziankę niż się rozczarować ;-)
ja powoli przywykam do myśli że jestem w ciąży...tak jutro powtórzę test :tak:
a za Ciebie trzymam kciuki żeby wredota nie przyszła!!!

Witaj Dzastitna :-) wiem że to nie łatwe żeby sie nie nastawiać ale lepiej mieć miłą niespodziankę niż się rozczarować ;-)
ja powoli przywykam do myśli że jestem w ciąży...tak jutro powtórzę test :tak:
a za Ciebie trzymam kciuki żeby wredota nie przyszła!!!

No właśnie jestem tego samego zdania... a powiedz mi Paula odnośnie tego śluzu.... on gęsty jest? nie potrafię się rozpoznać bo w pierwszej ciązy nie przykuwałam do tego uwagi... wiem że miałam plamienia ale to było później...zawsze miałam śluz taki wiadomo po owulacyjny.. a ten jest taki gęsty przeźroczysto- biały a najwięcej jest go rano...

Witajcie :-)
Dziewczynki dziekuję ślicznie za komplementy dla Syneczka mojego :-):tak:

Paula myślałam o Tobie cały wczorajszy wieczór i nawet w nocy jak budziłam się na karmienie Małego też sobie siedziałam w fotelu i myślałam...już Ci chciałam w nocy smsa pisać że normalnie tak strasznie się cieszę że się udało!!!:-D
Kiedy idziesz do lekarza? Albo pisałaś coś o powtórzeniu testu..Aha, jutro..
Paula a jak Twój M zareagował na taką radosną wiadomość? :)

Bershka myślimy myślimy o Was i bardzo jestem :happy: że już niedługo wracacie do domku! :-) A jaki teraz jest Kubuś? Już ma prawie 4 miesiące, jejku wydaje mi się że niedawno się urodził...pewnie już aktywny bardzo i w ogóle zmienił się z wyglądu od urodzenia ...;-) Jak juz będziecie w domku to poproszę o jakąś fotkę Kubusia :happy:

Dzastina ja nadal trzymam kciukasy za Ciebie :tak:;-)

Kinga szkoda że u Ciebie nie tym razem, ale niedługo na pewno się uda, zobaczysz :) A co do zdjęcia do śliczna mamusia z Ciebie :-)

Dzastina trudno go opisać tak dokładnie...nie mam go zbyt wiele, jest mleczno-biały taki raczej galaretowaty :tak: ja zawsze miałam żółty a ten jest biały więc od razu zobaczyłam róznice :tak:

Paula myślałam o Tobie cały wczorajszy wieczór i nawet w nocy jak budziłam się na karmienie Małego też sobie siedziałam w fotelu i myślałam...już Ci chciałam w nocy smsa pisać że normalnie tak strasznie się cieszę że się udało!!!:-D
Kiedy idziesz do lekarza? Albo pisałaś coś o powtórzeniu testu..Aha, jutro..
Paula a jak Twój M zareagował na taką radosną wiadomość? :)
Pyszczku :-):-):-) było pisać, odczytałabym o 5 bo i tak mam wyciszony telefon ;-)
test powtórzę jutro, a do lekarza pójde chyba dopiero za 3 tygodnie:tak: ginka na ostatniej wizycie powiedziała mi że jak sie uda to żebym tak od razu do niej nie leciała :eek: a M jest także bardzo szczęśliwy i też co chwile zerka na test :-D kazał mi teraz na siebie bardzo uważać i powiedział że jak tylko będe źle się czuła to mam iść na zwolnienie :tak: przytula się i głaszcze brzuszek :-):-):-)

Witam sie ....(Dzastina poczułam sie wywołana do odpowiedzi :);-)
Kochane u mnie ostatnio taki młyn ze masakra....

ale wreszcie jakies dobre wiesci ....DOMEK JEST JUZ NASZ !!!!!!!!!:-):-):-)
wszystko załtwione ....mozemy teraz w nim działać ...to spełnienie mojego marzenia wiec jestem bardzo szczęśliwa ....kosztowało mnie to duzo nerwów i wysiłku , tak ze od piatku dochodze do siebie powoli .

Paula GRATULUJE , czułam ze sie uda ....zyczę ci cudowneych chwil z fasolka pod serduszkiem ...
Dzastina za ciebie mocno trzymam kciuki , jak i za pozostałe testujące .
Pyszczku Sebus ...CUDEŃKO :):) nic tylko całowac .

Kochane ja was podczytuje jak wiecie , ale nie zawsze mam sie jak wciac w dyskusje .

Poza tym ostatnio nawet jak czytałam to byłam tak zdenerwowana ze nie mogłam nic napisac bo mi mysli sie mieszały .
Postaram sie teraz byc na bieżąco :)

Buziaki i miłego dnia

reklama
Anufifi TO SUPER WIADOMOŚĆ!!! :-):-):-) jednak marzenia się spełniają :tak::tak::tak: Gratulacje! Teraz będziesz mogła urządzać swoje mieszkanko :tak::-) Super!
Dziękuje Ci :-) jestem bardzo szczęśliwa :-) choć strasznie się boję...

Aniu a masz jakieś wiadomości od Kiki?

Do góry