reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Kasiad super te gry, ja bym tą twoją zamieniła na którąś z tych gier:tak::tak: ale na która to juz ty musisz zdecydowac, bo ty najlepiej znasz mozliwości Oliwki:tak::-) napenwo na teraz juz to ta pierwsza, a ta druga to faktycznie może na dłuzej,

reklama
ja bym wybrała drugą pierwsza jak dla mnie też za łatwa :sorry:ale to pewnie zależy od umiejętności dziecka :tak:

Kasiu ty musisz wiedzieć czy ta 1 Oliwkę zainteresuje :tak:

bo jak pisałam Emilka czasem siedziała na mini mini i tam takie gry są:tak: tak jak na yummy i wszystkie ma dawno opanowane i teraz w nie nie gra bo się nudzi :no:

Kasiad ja myślę, że spokojnie możesz wybrać drugą grę. Oliwka jest już na tyle mądra, że poradzi sobie z nią bez większych problemów i wystarczy na troszkę dłużej:tak:

Nie mogę się do gościa od gry dodzwonić, a na wczorajszego maila, że chciałabym zamienić grę na coś trudniejszego, mi nie odpowiedział :crazy:

Będę próbować dalej, a w między czasie zastanawiam się co wybrać:
ELEKTRONICZNA GRA NASI PRZYJACIELE - ZWIERZĘTA (827590331) - Aukcje internetowe Allegro
czy
ELEKTRONICZNA GRA WESOŁA RODZINKA - DOPASUJ ELEME (823346199) - Aukcje internetowe Allegro
Na tych aukcjach są ładnie opisane, są wszystkie plansze. Tak naprawdę to bym wybrała kilka plansz z jednej i kilka z drugiej gry :sorry:

No cały czas się zastanawiam. Ta z Rodziną jest trudniejsza, ma więcej odpowiedzi do wyboru niż w Przyjaciołach, za to jest mniej urozmaicona, bo zadań ma więcej ale wszystkie ograniczają się do 1) znajdź fragment obrazka 2) znajdź kolor i 3) znajdź cień.
No, ale pokazałam Oliwce plansze z Przyjaciółmi i wszystkie bez problemu rozwiązała oprócz cyfr, bo cyfr nie umie.

Okazało się, że Wesołej rodzinki Jawy są 2 wersje i ja wkleiłam Wam nie tę co trzeba, ten gość u którego muszę kupić ma taką:
NOWA SUPER GRA ELEKTRONICZNA WESOŁA RODZINKA G-9 (821095118) - Aukcje internetowe Allegro
Może ma mniej żywe obrazki, za to są wg mnie bardziej przejrzyste i bardziej urozmiaicone zadania, więc już nic nie kombinuję i napisałam do gościa prośbę o zamianę na tę właśnie grę. Mam nadzieję, że się zgodzi :sorry:

reklama
Do góry