MADZIARA23
Fanka BB :)
ja tez mam na sylwestraoficjalnie na sylwestra ... nieoficjalnie - oby do 2 stycznia![]()

tyle ze tak marnie sie czuje ze chyba mały szybciej sie pojawi na swiecie -moja szkoła przyspieszy termin -wykończy mnie

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja tez mam na sylwestraoficjalnie na sylwestra ... nieoficjalnie - oby do 2 stycznia![]()

ja tez mam na sylwestra
tyle ze tak marnie sie czuje ze chyba mały szybciej sie pojawi na swiecie -moja szkoła przyspieszy termin -wykończy mnie![]()
najlepiej facetom conieco podwiazać po co truc sie tabletkami czy innymi wynalazkami ktore bardziej szkodza niz to wartewłaśnei słyszałam,ze te spiralki coś nie teges są ,bo co i raz ktoś w ciąży![]()

lepiej niech sprawdzi to ginekolog ,zeby to nie byla opryszczka!
a teraz najlepiej przecierac to czyms dezynfekujacym
z tym suwaczkiem i zapisaniem sie do listy probowalam ale cos mi nie wychodzito albo wyluzuj ze szkola ... w koncu sa rzeczy wazniejsze albo szykuj sie wczesniej na porod /ps zrob suwaczka !! i napisz dane do listy!!/

az wstyd sie przyznac

z tym suwaczkiem i zapisaniem sie do listy probowalam ale cos mi nie wychodziaz wstyd sie przyznac

tetno 100mnie te skurcze tylko kłują i ciągną do dołu bardziej objawiają sie twardnieniem brzuszka ale dzis tetno malej bylo ok najnizej 100 a najwiecej niecale 160 takze ok ale wykres skurczy to mam dzis bardzo artystyczny:-) jeszcze takiego ladnego nigdy nie widziałam.
przeciez min. to jest 120
przy tak niskim natychmiast cesarke robia ! moze zlapalo na chwile Twoje ,bo to az nie mozliwe zeby bylo 100 i lekarz nie zareagowal ! norma to jest 120-160...u mnie jak bylo powuzej 160 natychmiast mnie do szpitala przewiezli specjalistyczego ,bo przy tak wysokim trzeba natychmiast ciac ...to samo jest przy tak niskim-dziewczyne cieli w 24tc jak dziecku tak spadlo...to musialo na Twoje przeskoczyc na serio...A czym dokładnie bo się tak zastanawiałam i nie wiem czy jakąś maścią go potraktować, czy szałwią, rumiankiem ?? Jak masz coś sprawdzonego to prosze poradź. Z góry ślicznie dziękuję
Zwariowałaś takie ciężary nosić! Porodu Ci to raczej nie przyspieszy a tylko powikłania możesz potem mieć... poczekaj na męża bo szkoda zdrowia.
A tak po za tym to koleżanka rzeczywiście ma szczęście niesamowite.