reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Wróciłam ze spacerku z małą i też mam lenia nic mi się nie chce robić.Po drodze zaszłam na chwile do swojej mamy nie wiem po co bo tylko się wkurzyłam:wściekła/y:zaczeła mi robić jakieś wykłady że trzecie dziecko w drodze po co mi to i wogóle .Co ją to obchodzi mam swoje lata i to moja sprawa ale dla niej zawsze będe małą dzidzią:no:
Witam nową mamusię!

reklama
Ja tez jakas zmeczona wrocilam, chyba tylko obejrze film i spac...
Dostalam sms-a od mamy ze skompletowala wyprawke dla dzidzi :eek::sorry: Kurde a ja nawet nie wiem co to dokladnie ta wyprawka :-p Mam nadzieje ze tylko pare ciuszkow

Kajdusia tesciowie sie odklaniaja :tak:

Dziewczyny nie chcecie się kimś zaopiekować??? Mam szynszyle do sprzedania :-D:-D:-D różne kolorki... hihi

Dobra idę bo bzdury piszę :-p

Dziewczyny wróciłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MEGA,MEGA SZCZĘŚLIWA!:-D:-)
Moja dzidzia ma się dobrze, chociaż na USG sobie w najlepsze spała, lekarz stwierdził,ze to poobiednia drzemka i że nie mam mieć pretensji skoro najpierw je nakarmiłam pysznym obiadkiem :-D:-D:-D
Wszystko jest w porządku, ma już OSIEM centymetrów i wszystko na swoim miejscu!!!!:-)Serduszko biło książkowo i lekarz mnie utwierdził w przekonaniu, że wszystko będzie dobrze!
Zrobił mi też niespodziankę i idę już we wtorek na USG do szpitala, nie 3D, ale tam mają bardzo dokładne 2D i zrobi mi przezierność karkową i wszystkie pomiary i może uda się określić płeć:-):-D
Zdjęcie już wklejone!tylko bardzo słaba jakość:-(

reklama
Do góry