reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

reklama
Mój M też używa czerwoną Lacoste, ja z kolei uwielbiam różową Britney Spears:tak::tak::tak:. A co do świąt to młoda ma spódniczkę i bolerko w krateczkę czerwoną z srebrną nitką,białe rajtki , bluzeczka i wsio:-)

dziewczyny- mam do sprzedania komplet pajacyków i body- https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/early-days-pajacyki-i-body-34212/

zamówiłam dla siebie i koleżanki, kumpela zakupiła, przyslała, a tamta się rozmyśliła i zostałam z za dużą ilością ciuchów i zamrożoną kasą. co prawda aukcje się zakończyły, ale jak któraś chce, to dawać znak na prv i zaraz wystawię :)

Martussa dla nas to takie rozmiary są już za małe... Ala już wyrosła z rozmiaru 12-18 i teraz pajace do spania musze kupować pojedyńcze 18-23 a nie pakowane po trzy sztuki niestety :(

Martussa a ja mam wlasnie ten wzór - krówke :-) wiecej mi nie trzeba bo rodzina z Angli co chwile cos podsyla :tak:

Agi ja tez uzywam takich body i pajacow od samego poczatku.... i dlatego nadal je kupuje ;-) jak dla mnie ubrania Early Days sa bardzo dobre dla niemowlaka, bo sa dosc miekkie, wygodne i ladne :tak: Mam wiekszosc ubran tej firmy i przewaznie jest mi zal gdy maly juz z czegos wyrosnie i musze je spakowac do kartonu :sorry:

reklama
zgadzam się, my też od początku kupujemy pajace tej firmy i są oki:-) ale teraz mam zapas pajacyków, bo ostatnio dokupowałam:sorry:

Do góry