daisy26
Fanka BB :)
a u nas znowu dzisiaj tesciowie najazd robią ciekawe co dzisiaj wymysla ostatnio powiedzieli ze cos z malym nie tak jest bo jeszcze nie raczkuje![]()
fajnych masz tesciow,a ja myslalam ze 4 miesieczne dziecko to juz chodzic powinno!!!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a u nas znowu dzisiaj tesciowie najazd robią ciekawe co dzisiaj wymysla ostatnio powiedzieli ze cos z malym nie tak jest bo jeszcze nie raczkuje![]()

.......a jak skończy rok to autem bedzie jeździćfajnych masz tesciow,a ja myslalam ze 4 miesieczne dziecko to juz chodzic powinno!!!![]()

), no albo zaczna jej wychodzic te nieszczesne zabki, albo w ogole sie cos malej odwidzi. Ostatnio np. zaczela strasznie plakac w zupelnie nowych miejsach. Jest normalnie przerazona, jak widzi ze obcy ludzie w obcym miejscu cos do niej mowia. Wczesniej tego nie bylo. Troche mnie to dziwi bo dosyc czesto gdzies z nia chodzimy. No a bidulka sie tak boi. Musze wziac ja na raczki, czyms rozsmieszyc i dopiero wtedy zrobic drugie podejscie w witaniu sie z nowymi cioteczkami i wujkami.

oczy robi
Masaz jest super i wpływa pozytywnie na rozwój maluszka. Ja sie go nauczyłam na studiach, ale korzystam tez z tej stronki:
Trudno.patra a moze cos takiego?
Zabawki z drewna na kijku - sklep - Cepelia
Nie wiem ile chcesz przeznaczyc na ten prezent, ale to jest tanie i sprawdzone przeze mnie na dwoch 1,5 rocznych dziewczynkach. byly zachwycone
Sprawa na pewno będzie skonsultowana z mężem 

Dzieki
mala strasznie marudna, oj glowa mnie juz boli, normalnie nie dala mi nic dzis zrobic, dopiero co zjadlam obiad. u nas leciutko pada i mialysmy nie wychodzic na dwor ale byla tak marudna ze ja zapakowalam do wozka i przykrylam wozek deszczakiem, wystawilam na werande i spi, no wreszcie. Troche jest zimno i powoli sie sciemnia wiec pewnie nie bedzie na dworzu dluzej niz 30-40 minut ale zawsze to juz cos. teraz ja mam choc chwilke na relaks.