kurcze odnośnie tej niby ciemieniuchy u Elizy, wczoraj oliwka poszła w ruch z tym, ze po załozeniu czapeczki mała sie tak prężyła i drapała po głowcwe, ewidentnie wkurzyła ja ta czapka, w sumie po godzinie dałam za wygraną i jej ją ściągnęłam. Dziś próbowałamwyczesywać ale nie widzę, zeby coś się łuszczyło

Więc nie wiem co to w końcu moze być.
royanna moja na główce też ma parę białych krosteczek i dzisiaj zauważyłam że na czole ma taką suchą skórkę ehmmmm mam nadzieję, ze to nie będzie uczulenie na nabiał

Więc nie wiem co to w końcu moze być. royanna moja na główce też ma parę białych krosteczek i dzisiaj zauważyłam że na czole ma taką suchą skórkę ehmmmm mam nadzieję, ze to nie będzie uczulenie na nabiał

, bo starsze rodzeńśtwo ma antybiotyki...
uspienie go to po prostu cud ! najgorsze jest ze tak sie meczy robaczek i nie mozna mu pomoc
wczoraj bylismy u pediatry ktory stwierdzil ze musze odstawic nabial aby zobaczyc czy on nie powoduje boli brzuszka u malucha - wiec od dzis jestem bez nabialu - ale efekty podobno dopiero po 3-4 tyg moga sie pojawic
obecnie czekam na kropelki Sab-Simplex z Niemiec i z Czech ktore podobno potrafia zdzialac cuda
pediatra powiedzial ze nie ma po co teraz robic usg brzucha bo tutaj to duzo kosztuje, a te kolki powinny minac okolo 3 miesiaca