dziubasek08
Fanka BB :)
Iza byłaś prywatnie?
Ja muszę zapisać małego bo w rejonie pierwszy termin jest na luty!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a jak jest prawnie z tym nie zgadzaniem się na szczepienia dziecka?Nam zaszczepili "taśmowo" na bcg a na wzw b sie nie zgodzilismy. zaszczepimy za rok albo za 1,5 roku.
2,6% - tyle dzieci nie jest szcxzepionych. dane na dzien 1.09.2009 widzialam jeszcze statystyki, w których napisan, ze na każde 100 dzieci 26 nie jest zaszczepionych
pianistka ile podajesz swojej małej tego żelaza?
my mamy 2 razy p 1 ml
bylam prywatnieIza byłaś prywatnie?
a uczulenie moze wyjsc dopiero teraz? bo ja od pocztaku duzo jem jogurtow chociazby ... i mozliwe ze po 5 tyg wyszlo dopiero uczulenie ?
usg głowy i brzuszka miałam zalecone na wypisie ze szpitala, a do ortopedy poszłam bo mi pediatra zaleciła, nawet skierowanie dała..dziewczyny mam pytanie czy te wizyty u specjalistów to same na nie idziecie czy z polecenia lekarza bo ja jeszcze nigdzie nie byłam no oprócz pediatry oczywiscie i zastanawiam sie czy po nowym roku sie nie wybrac bo teraz to juz chyba nie bedzie miejsc.....
no niekoniecznie - alergia na mleko wyszła mojej eli jako sucha skóra z tworzącyi się ranami wyglądającymi na otarcia... Gaja ma na buzi kaszaczki, ale po tym co przeszłam z Elą kaszaczki nie robią na mnie żadnego wrażeniaRaczej by wyszlo od razu uczulenie. Poza tym suche luski i sucha skora to nie uczulenie. Uczuleniem moga byc krostki czerwone, ale nie sucha skora, przynajmniej tak mi sie wydaje. ...
.
A wiec niunia wazy 4650 g, czyli przybrala w 2 tygodnie 770g. Pediatra stwierdzila ze bardzo ladnie skoro tak mocno ulewa. ....
Byly 2 mamy z 6-tygodniowymi dziecmi na szczepienie. Dzieciaczki byly prawie rowne wielkoscia (tak na oko), a jak je polozyly na przewijaku kolo mojej Asi to wyszlo, ze moja 3-tyg rybka jest sporo od nich wieksza. Glowa, stopy, wszystko ma duze (tez po tacie)smiesznie to wygladalo i sie troche usmialysmy z mamami.