Stefanka83
Zaangażowana w BB

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

ale zmian większych nie ma..... dalej sucho, napięte piersi.... nie mam już bólu małpowego (co nie ukrywam cieszy mnie, bo mniej się stresuję że przyjdzie) temperaturka 37,1.
 witam Cię w naszym gronie ;-)
malpa spoznila sie 5 dni (od roku sie tyle nie spoznila malpa wredna) i to o dziwo pierwszy raz od stu lat bez zadnych objawow. Brzuch mnie bolal jak z testami biegalam  a ze stresu tempka do okresu trzymala mi sie powyzej 37,5. niesamowite rzeczy psychika z czlowiekiem robi. Obiecuje sobie, ze nastepnym razem zadne srucia przeczucia tylko test zrobie jak mi sie malpa spozni i nie bede zgadywac pod lampa pod roznymi katami czy widze cos czy nie widze, bo se w leb strzele.