reklama
Amelkowa
Fanka BB :)
moja trzyma tylko ubrania:-) grzechotki ma gdzieś...

Ania najlepiej trzyma moje włosy

czasem jak leży na macie uda jej się złapać łapkę małpki między palec serdeczny a środkowy

pszczółka maja
niestety coś pomyliłam bo te rogale są do karmienia, ale może użyj tego rogala z leżaczka, który podtrzymuje główkę na prosto
Amelkowa
całkiem odeszłyśmy tutaj od istoty wątku 
z wizyt u lekarza zrobiła się opieka nad bobasami i postępy naszych maluszków w jednym 

Wracając - my dzisiaj idziemy z Anią do pediatry. Charczy jej dalej w nosku, wydaje mi się że to nie mleko
mierzyłam jej temperaturę i jest w normie, ale w nocy się młoda męczy i no i dzisiaj miałam wrażenie że jej to z noska spływa i przez to kaszle 
zobaczymy co powie pani doktor...
Boję się trochę iść z taką błahostką do 'dzieci chorych' bo jeszcze coś gorszego załapie, ale od takiego spływania tego co w nosku do gardła też może być niewesoło :-(

Wracając - my dzisiaj idziemy z Anią do pediatry. Charczy jej dalej w nosku, wydaje mi się że to nie mleko

Boję się trochę iść z taką błahostką do 'dzieci chorych' bo jeszcze coś gorszego załapie, ale od takiego spływania tego co w nosku do gardła też może być niewesoło :-(
wiesienka123
mama Asi
elka 67 -dzięki za podpowiedz, mała dziś spala jak anioł od 11 do 6, nawet ja sie przebudziłam o 4, a ona tak ładnie spala.
Dziewczyny już po raz kolejny pomogłyście- dziękujemy serdecznie:-)
:-)
:-)
Dziewczyny już po raz kolejny pomogłyście- dziękujemy serdecznie:-)

L
LuizaPatrycja
Gość
Amelkowa ja jak zawsze dzwonię małego zarejestrować do pediatry to mówięże to maluszek i że nie chciałabym przychodzićdo dzieci chorych, piguły zawsze się zgadzaja i zapraszaja nas do zdrowych i pediatra zawsze przychodzi do nas moze tez spróbuj z nimi pogadaccc napewno zrozumieja.
ejo..
Kajtek wazy juz 5800
my dzis jesteśmy po szczepieniu
infanrix i rotarix..w ostatnim momencie sie załapaliśmy na te rota
mały dzielnie wypił całą dawkę uśmiechając się od ucha do ucha..przy infarnixie juz nie był taki wesoły..
w sumie nie ma sie co dziwić..jakby mnie ukłuli tez bym miała podkówkę 
no i dostalismy skierowanie do chirurga w związku z tym niezstąpieniem jednego jąderka
, bo pediatra nie potrafiła go znaleźć w poblizu
oczywiście do chirurga tez pójdziemy private..bo boję sie iść ze zdrowym dzieckiem do szpitala..jakos tak..boje sie i już..
Amelkowa mój mały ma podobnie z noskiem, ale pediatra go zbadała i wszystko ok..powiedziala, że dopóki nie cieknie mu żółta lub zielona wydzielina to spokojnie..
..no cóż..ona się zna..mam nadzieję ;-)
(tak jak Ty nie chcialam isć z tym do dzieci chorych więc zapytałam przy okazji szczepienia..wyszłam z założenia że nas najwyżej odeśle, gdyby coś)
Kajtek wazy juz 5800
my dzis jesteśmy po szczepieniu

no i dostalismy skierowanie do chirurga w związku z tym niezstąpieniem jednego jąderka

Amelkowa mój mały ma podobnie z noskiem, ale pediatra go zbadała i wszystko ok..powiedziala, że dopóki nie cieknie mu żółta lub zielona wydzielina to spokojnie..

(tak jak Ty nie chcialam isć z tym do dzieci chorych więc zapytałam przy okazji szczepienia..wyszłam z założenia że nas najwyżej odeśle, gdyby coś)
Ostatnia edycja:
Amelkowa
Dziewczyny pytałam się przy rejestracji... No i babka mi mówiła że jak są najmniejsze objawy choroby to do dzieci chorych... Z drugiej strony gdybym u dzieci zdrowych czekała na szczepienie to bym nie chciała żeby dziecko z podejrzeniem o jakieś przeziębienie też tam było...
reklama
boozqowa
Październik 09'
My dziś po szczepieniu.Trzymałam Maję na rękach, chwilkę popłakała, ale zaraz się uspokoiła. Dzielnie zniosła. Teraz sobie śpi. Pediatra powiedziała, że jest bardzo silna i duża jak na 3 miesiące. Pięknie podnosiła główkę i od razu się podciągała jak ją chwyciła za rączki. W szoku była.Waży 6400. Wszystko oki. Zdrowa i śliczna:-) Następne szczepienie 16 lutego.
Podziel się: