reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Witajcie kochane :)

Oj a ja tylko na wizyte pojechałam,wchodzę na BB zaglądam na smsy i :baffled::baffled::baffled: cholercia ale sie dziewczyny zgadały :-D:-D

A u mnie wszystko ok terminy mam 2 jak na suwaczku widać ma to być 15 styczeń a 2 to 27 styczeń ale myśle ze bedzie ten 15 tak bardzo juz chce :blink:
Na dzień dzisiejszy mały waży 3250 g a jak dotrwamy do 27 to ma miec ok 3800 no myślałam ze z krzesła spadne:confused::confused:
Położna widząc jak wchodze do gabinetu (chodzi o mój chód) to powiedziała tylko ojojojjjoojojjj :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ja juz też chodze jak dormark krzyżówka pingwina z kaczką :-D:-D Mam juz na plusie 25 kg

andzia pewnie i Ty dołączysz do tych rozpakowanych 5 stycznia :tak::tak:

Ja sie za przeterminowaną będę uważać po 15 stycznia a co.... bardziej mi ta 15 pasuje niz 27 ;-);-)

Wczoraj sprzątałam specjalnie łazienke nawet sie niezmęczyłam dziś kawał drogi do położnej z parkingu w tym śniegu trzeba było iść a niewspomne ze cały czas pod górkę i ślisko mało bym orła niewywineła tak mi sie 2 razy nogi rozjechały i co ani sie niezsapałam co zawsze normalne było. Kurcze końcówka ciąży a ja sie zaczynam coraz lepiej czuć. A może ten brzuch mi już tak pozostanie :confused::-D:confused::-D

jak nie wody to niby co rosół?:-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witajcie kochane :)

andzia pewnie i Ty dołączysz do tych rozpakowanych 5 stycznia :tak::tak:

ja się chyba raczej na 5-go nie załapie, jak coś to 6 styczyczeń:-D

andzia - wdech, wydech, wdech, wydech.... :-D:-D to nie twoj dzień, to chyba rosół :-D

:-D:-D:-D:-D:-D Nadstawiam garnek:-D:-D:-D:-D akurat dziś gotowałam makaron:-D:-D:-D:-D:-D
Ja tu ze śmiechu przy was urodze:-p:-p:-p:-D:-D:-D
Chyba wezme się za sprzątanie mieszkania, bo musze się czymś zająć, żeby się nie stresować:-D i garnek w pogotowiu:-D:-D:-D

JA tu jeszcze jestem:-p:-D tak szybko to was nie opuszcze, komputer (stacjonarny) zabiore na porodówke i będe was męczyć:-p:-D
Widzisz Morka, dobrze ze przypomniałaś, bo bym zapomniała o tej włoszczyźnie :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry