reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Aga - trzymam kciuki. No wiesz, nie ma to jak nowe łóżko...;-)

biurka nie znalazłam ale znalazłam folder ze zdjęciami jak Aliko był mały

Załączniki

• Zdjęcie007.jpg
    Zdjęcie007.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 30
hihihih sylwia mam mam :) hihih brzuch mnie boli jak sie dopadł to az prz....ł i @ przyjechała hihihihihihihih

hejka!

jestem :-p musiałam się odkopać z zaspy :-D u nas od wczoraj padał śnieg!

na bilans poszłyśmy ok. 11 - do przychodni mamy 5 minut ale szłyśmy 15 :-p no bo przecież śnieg ciekawy ;-)
w przychodni mnóstwo ludzi - aż gorrąco było :baffled: ale poszło sprawnie i szybciutko :tak:
mała szalała z takim piotrusiem 1,5 rocznym, który mieszka u nas w bloku (koleżanki synek, akurat był z tatusiem)

w gabinecie rozebrałam ją do rajstopek i szczęśliwa biegała na golasa :-)
musiała się do mnie przejść, w tą i z powrotem i zrobiła to z takim wdziękiem, że pediatra powiedziała: jak baletnica! :-D a wiadomo, że każde dziecko lubi biegać na goło ;-)
została osłuchana, sprawdzono ząbki, gardełko
wszystko ok :tak:
w nagrodę za dzielność dostała 2 naklejki ;-)

wcześniej ją przygotowywałam na wizytę więc wiedziała co ją czeka:-)

wit. d3 mam podawać w vibovicie lub kapsułkach
wapno (bo niestety nie je i nie pije nabiału a rośnie) 1 łyżeczkę dziennie

osłuchowo jest czysta
a to, że chrapie, sapie to przyczyna wilgotności powietrza a raczej jego braku :-(
tak więc nosek nawilżać nawet 5 razy dziennie :tak:
ma lekuchno zaczerwienione gardełko ale nic nie kazała podawać ;-)
no i w nagrodę poszłyśmy do sklepu i kupiła sobie jajo :-)
mówi do pani: dzień dobi! jajo i piciu! :-D
dałam jej pieniążka, zapłaciła, powiedziała do widzenia i przyszłyśmy do domu.
teraz jest u teściów ;-)

hihi w tej anglii to niech się raczej przygotowują do nowego czyt. śniegu bo tak już będzie na tą stronę :-p

dota i nie budzisz krzysia? :szok::-D jestem w szoku! :-p
kasia jedzeniem kuby się nie przejmuj :no: ja daję mojej to co lubi byle zjadła, znudzi się sama liźnie coś nowego od nas ;-) jak się martwisz to kup najwyżej jakieś witaminy aby uzupełniać niedobór. kuba i tak ładnie je :tak: menu kingi nawet nie wymienię bo wstyd :cool2: no ale pediatra dzisiaj powiedziała jak napomknęłam, że niedawno od cyca odstawiłam: aaaa to się nie dziwię :-);-)
asia nie czytałam ale skoro polecasz to zapisuję do nadrobienia :tak:
a na kaszelek spróbuj homeopatyczną malię (malinowy, pyszny! moje dziecię nie syropowe a ten woła, że chce jeszcze :-p)
jutrzenka jak kubusia morfologia?
kasia jak po usg? pewnie wszystko ok! :-)
paula nie stresuj się nocnikiem. u nas to samo :tak:
weroniczka tworzysz jakieś witrażowe obrazki? pochwal się koniecznie!
a pierogami mi smaka narobiłaś :zawstydzona/y: uwielbiam każde w każdej ilości :zawstydzona/y:
stefa kacha z was to nocne marki ;-) jej, ja to ranny ptaszek jestem. wcześnie spać i wcześnie wstać :-p
aga u nas ledwo nowy rok się zaczął a już przyłazili i pytali o pity :wściekła/y: noż k...a! biuro największe w mieście, full firm, rozliczyć wszystko trzeba a ci się zesrać za przeproszeniem chcieli :wściekła/y:
łózko kolos :szok: ale dobrze dobrze będzie więcej miejsca na baraszkowanie :-p tylko materac będzie cholernie ciężki :sorry2: kumpela ma i żałuje, że nie wzięła 2x90 cm
basia ja małą ubieram przy bajce ;-) potem sama wyłącza tv, zakładamy buty i ruszamy :-)

dla niewymienionych buziak :*

zdrówka dla chorowitków!

o mamo! czy ktoś to przeczyta?? :-D

Kata - ja PRZECZYTAŁAM!!!! :-D:-D:-D ale Cię naszło na produkcję, ale to dobrze, bo ostatnio tylko ja waliłam takie kolosy i się zastanawiałam czy ktoś to w ogóle poczyta, te moje wypociny ;-)

Kinia zuch dziewczyna. Teraz tylko musisz szukać szkoły baletowej. Najważniejsze że wszystko dobrze. GRATKI dla Kiniulka...

Uciekam robić obiad. Zaraz się mały obudzi to będzie chciał zupę, no i muszę postawić ryż i warzywa temu co się twardo odchudza.

AAA...bo nikt oczywiście nie zapyta, bo nie pamięta - po wczorajszym szkoleniu super i kobieta z UP mnie pocieszyła że będą za niedługo dzwonić żeby umówić się na wizję...

Ostatnia edycja:
reklama
dzięki basia i smacznego!
ja dzisiaj obiadu nie robię bo t. dzisiaj latawiec :-D musi jechać zapłacić ubezpieczenie, do empika po odbiór paczuszki, na pocztę wysłać paczkę i zrealizować 2 awiza :-)
no i fajowo, że idzie do przodu! zdecydowałaś się na nazwę? mi jeszcze przyszła do głowy: szafa bachy :-)

Do góry