Baśka79
Fanka BB :)
Aga - no to Sylwia dużo się nie pomyliła. I to natura, i to ;-)Mi się chce śmiać jak Alex się sam zaczyna ubierać. Tak jakoś to śmiesznie wygląda. Taki mały i tak fajnie sobie radzi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

ślicznotki, stokrotki... 

musiałam się odkopać z zaspy
u nas od wczoraj padał śnieg!
no bo przecież śnieg ciekawy ;-)
ale poszło sprawnie i szybciutko 
a wiadomo, że każde dziecko lubi biegać na goło ;-)

jestem w szoku! 
ja daję mojej to co lubi byle zjadła, znudzi się sama liźnie coś nowego od nas ;-) jak się martwisz to kup najwyżej jakieś witaminy aby uzupełniać niedobór. kuba i tak ładnie je
menu kingi nawet nie wymienię bo wstyd
no ale pediatra dzisiaj powiedziała jak napomknęłam, że niedawno od cyca odstawiłam: aaaa to się nie dziwię :-);-)
)
uwielbiam każde w każdej ilości 

noż k...a! biuro największe w mieście, full firm, rozliczyć wszystko trzeba a ci się zesrać za przeproszeniem chcieli 
ale dobrze dobrze będzie więcej miejsca na baraszkowanie
tylko materac będzie cholernie ciężki
kumpela ma i żałuje, że nie wzięła 2x90 cm

ale Cię naszło na produkcję, ale to dobrze, bo ostatnio tylko ja waliłam takie kolosy i się zastanawiałam czy ktoś to w ogóle poczyta, te moje wypociny ;-)
musi jechać zapłacić ubezpieczenie, do empika po odbiór paczuszki, na pocztę wysłać paczkę i zrealizować 2 awiza :-)