reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

mary ja nie pomoge :no: mam tylko gumową książke kąpielowa albo normalne dla dzieci ;-)

Cos w temacie zakupowym z zupelnie innej beczki....

Mam do sprzedania działke rolna we wsi gminy Grybów... Pisze o tym do was bo wiem ze bylo tu kilka osob co maja doczynienia z Gorlicami i okolicami. Moze znacie kogos kto chcialby taka dzialke kupic, a moze ktoras z mam marzy o kawalku ziemi dla siebie?;-)

Cale ogloszenie brzmi tak:
Mam do sprzedania grunty rolne klasy IV i V o powieszchni 2,13ha. Działka znajduje się w niewielkiej miejscowości Wyskitna położona w województwie małopolskim, w powiecie nowosądeckim, w gminie Grybów. Znajduje się ona na lekkim wzienisieniu, dzięki czemu można podziwiać panoramę sąsiadujących wsi. Przylega do drogi asfaltowej, co ułatwia do niej dostęp. Prosty dojazd do miast sąsiadujących. Graniczy z działką budowlaną i lasem. Okolica przepiękna i zaciszna. Teren rekreacyjny. Osoby zainteresowane proszę o kontakt nimfii@interia.pl. Udzielę więcej informacji.

Zatem prosze Was o info gdybyscie cos wiedzialy w temacie, bo zalezy mi na czasie :tak::sorry2:

reklama
Mam takie pytanie Któraś pisała kiedyś że ma dla dziecka taka książeczkę. gdzie na jednej stronie jest tylko jeden obrazek.Możecie napisać mi autora:blink: bo byłam u nas w księgarni i nic nie znalazłam takiego:confused:

mary ja mam dokładnie taką
OWOCE I WARZYWA TW - OPRACOWANIE ZBIOROWE (850542485) - Aukcje internetowe Allegro

mam też coś takiego

LICZYMY ZE ZWIERZAKAMI - OPRACOWANIE ZBIOROWE (850744835) - Aukcje internetowe Allegro

http://allegro.pl/item850744784_zwierzeta_i_ich_mamy_opracowanie_zbiorowe.html

jeden obrazek na stronie jest. ja kupiłam te książeczki w Realu po promocji:tak:

Mam takie pytanie Któraś pisała kiedyś że ma dla dziecka taka książeczkę. gdzie na jednej stronie jest tylko jeden obrazek.Możecie napisać mi autora:blink: bo byłam u nas w księgarni i nic nie znalazłam takiego:confused:
ja mam takie dwie książeczki
4 KSIĄŻECZKI "OBRAZKI DLA MALUCHÓW" (872182834) - Aukcje internetowe Allegro
i chwalę je sobie. Jeden obrazek na jednej stronie :)
Dostępne na allegro bądź w Realu za niecałe 8 zł sztuka.

nimfii - mam tam rodzinę, ale nie chcą kupować ziemi :)

dzięki dziewczyny:-):tak::tak: Po 22 stycznia będę w opolu to wstąpię do reala :-) Jak nie będzie to kupie z allegro ale książki to ja lubię sobie pooglądać przed kupieniem :happy2:

My też mamy takie ksiązeczki co larrka i ardzeh i pbg :) chyba z 7 sztuk :) kilka dostałysmy, kilka kupiłam w empiku po 6,99 każda.

ale mnie dziewczyny nakreciłyscie na tego maclarena, nie wiem czy i ja nie kupię :)

a powiedzcie, w quest jest pod nózki, że tak sie wyrażę "oparcie'?'
mamy loole i tego nie ma, w quinny speedi mamy ale to jeszcze duży wózek i nie parasolka...

Ostatnia edycja:
Tak..ksiazeczki naprawde sa bardzo fajne z tej serii:-)
ja mam 'krok po kroku' 'owoce' Boze Narodzenie'. Kaja UWIELBIA krok po kroku -jest rewelacyjna!:-D

Wystepuje rowniez podobna seria 'Ksiazeczki z minipoleczki' - wydawnictwo OLESIEJUK;-)z jednym obrazkiem na stronie.

Co do pchacza ja mam blokade przednich kol , sa tam 4 warianty(predkosc obracania sie kolek)...dzieki temu Kajka nie zalicza gleby na podlodze w kuchni :blink:... szukalam wlasnie czegos takiego :-)

Pieluszki na razie zmienilam na Hugisy... sa sztywniejsze to fakt , ale moim zdaniem bardziej chlonne..i to mi odpowiada -odparzen brak;-).

Wozka na razie nie zmieniam , mamy zime wiec po co?
Ardzesh jak tam X-lander zadowolona?, bo ja jezdze nim caly czas :tak::-).
Kolka juz Ci nie bzikuja:-p?

Antar ..ale sie odpalilas z tym kombinezonem! :-)..pochwal sie jak wyglada! ..ja nie mam tu sklepu chicco ...kurcze drogi nie?

reklama
No i jeszcze w temacie totalny niewypał to pieluchomajtki - gdy je zakładałam to zawsze jeden bok mi się rozerwał i pielucha do niczego, a gdy w środku znalazła się kupa to przy zmianie całe ubranko zafajdane i nóżki do umycia, wiec nie polecam.

ja po prostu rozrywam boki

Do góry