Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A& E
KOCHANA WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU tWOICH JAK ZAWSZE 18-TYCH URODZIN
100 LAT 100 LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i ja sie dołączam z ogromniastymi buziakami
Ta co jest zawsze czyli prywatnie
też się przyłączam
Przylaczam sie do zyczen:-)
A&E STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dzieki malinusA&E wszystkiego najlepszego w dniu urodzin zdrówka szczęścia spełnienia marzeń no i wygranej w lotto
malinka z ferajną ;-***

No to ma ambitne plany heheA&E to duża jest Emilly
fajnie macie z tą imprezką
Dowikluś Julina ma narazie w planach życiowych pozostac do starości księżniczką no może królewną![]()

no czyli nie ma reguły i już....Kerna, Helenka urodzona prawie 3 tyg po terminie i poxno zaczela gadac
Joanna współczuję :-(

u mnie mama ma fioła na punkcie tego propolanu i fiołek przeszedł na mnie
Kerna nie próbowałam tego propolanu, teraz daję jej prawoślazowy i mam jeszcze tantum verde w aerozolu![]()
nie pamiętam kiedy brałąm jakieś antybiotyki, czy inne leki. Zawsze gardłowe sprawy załatwialiśmy tym dziadostwem

co to za kłótnieczepiasz sie szczegolow
2 z takimi samymi podpisami tylko inny kolor tla a trzeci z tlem jak pierwszy ale mam dodtakowy podpis pod suwaczkiem 36tc :-)

wiesz wyżej zawsze zimniej..musisz sobei zamontować drugi na parterzeWitam laski ze szczecińskich mrozów
w radio mówią szczecin -7 a ja mam na piętrze na termometrze -11i jest zimno bo zaczął wiać wiatr
![]()

no to wygląda na to że wartoWiem wiem, zawsze bylam przeciwniczka, ale wiesz, Julka nie wychodzi praktycznie z syropów i chusteczek do nosai chyba tak nieswiadomie zaczelam przesadzac. Kiedys moja na roczek po sniegu latała bez rekawiczek, spala na balkonie na mrozie, albo przy otwartym knnie szeroko i zamknietym pokoju, tylkpoprzykryta po szyje, no szok. Nawet moja mama mowiła, ze przesadzam w 2 str, ale nigdy nic jej nie bylo, my chorzy wirusowo, zdychający, a ta zdrowa jak ryba nawet nie kichnęła. No i masz, musze powoli do tego wracac.
ja z moim rok temu łaziłam po tych -20 stopniowych mrozach (oczywiście nie długo) i ludzie zabijali mnie wzrokiem...a jemu nic...do tej pory miał to jedne przeziębienie tylko
no pięknie ważyciea tak wogole to ważyłamsie dzisiaj rano- 53,2!!!!!!! a Maks ma już 6.800![]()
mi w Hiszpanii mierzyli go za każdym razem. A w Polsce absolutnie nie wolnoskoda że nie mierzą dzieci na kontroli tylko ważąciekawa jestem ile ma dokladnie
![]()
i nie mogłam siedoprosić. Babka stwierdziła, że siębiodra mogą zniekształcić i jakaś kontuzja...ee duperele. Pytałąm rehabilitantki to ona popukała mi w głowę i powiedziała, że dzieci przecież nie mają non stop podgiętych nóg i jakoś je prostują i bioder sobie nie krzywią....zmierz go sama
ale klockihehehhe to ja sie pochwale ze moja Paulina jak miala 5mies prawie to wazyla 8300 a Weronika jak miala rowno 5mies:-):-):-):-)
a jak mialy Pauoina 1rok i 5 mies to wazyla 13500 a Weroniak jak 1rok i 4mies to wazyla 14kgo obie z ta waga mialy 82cm-co znaczy ze Weronika w sumie wieksza od Pauliny
o mamo! to jaka duza ona bedzie???????????????????
![]()

dołączam się, ale gówniara z Ciebie;-);-)A& E
KOCHANA WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU tWOICH JAK ZAWSZE 18-TYCH URODZIN
100 LAT 100 LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

też się przyłączamNormalnie nudności i wymioty takie jak w ciąży w pierwszych miesiącach![]()

no kurcze ja czekamJa tez musze posciagac pranie i wyprasowac![]()
oj poprasowałabym sobie
Dowikluś Julina ma narazie w planach życiowych pozostac do starości księżniczką no może królewną![]()

no nie mogę!!!
Jak sie ubieraja i nie moga naciagnac rajstop lub spodni to mowia ze sa grube

ledwo przebrnęłam a nie było mnie chwilę!

więc wypiję sama.....Micha poszedł głodny spać bo odmówił jedzenia, więc pewnie zaraz sie obudzi

ale na szczęście nic sie nie stało ,a zima mnie wykończy,robiłam prawko latem ,to jest moja druga zima ,a pierws prawdziwa (ze śniegiem) i w sumie uczę sie jeżdzić

takze dołaczam do szczęśliwego grona ,posiadaczek własnego MMMMMMM

ale jak będziesz reguralnie to super sprawa(sory za capsa)