reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Kasiulka dziewczyny dobrze radzą, nic nie rób z nią tylko rozłóż i czekaj...eh biedna komórka. Taka ciekawostka mój iphone wykąpał się raz w butelce wina i przeżył, ale wysychał bardzo długo.

To wyłącz ją całkiem, wyjmij baterie i rozłóż maksymalnie na tyle części na ile się da... poczekaj kilka-kilkanaście godzin i spróbuj włączyć - czasem jak wyschnie całkiem to działa :)

cobra18 - nie ma to jak szybka interwencja:rofl:

Kasiulka_1980 rozloz ja szybko na czesci, baterie wyjmij i karte sim i poloz na cieplym miejscu np na grzejniku,moze da rade odzyc

Kasiulka dziewczyny dobrze radza
najwazniejksze wyjac baterie
mi tak schla przez prawie tydz ale w koncu wyschla

Kasiulka dziewczyny dobrze radzą, nic nie rób z nią tylko rozłóż i czekaj...eh biedna komórka. Taka ciekawostka mój iphone wykąpał się raz w butelce wina i przeżył, ale wysychał bardzo długo.

Dzięki za rady, tak zrobiłam od razu.

Pocieszyłyście mnie, że jest szansa, bo tania nie była :szok:

cześć kochanie czerwcówki!!!

dawno nie zaglądałam....ale jakoś tyle mam roboty....ciągle coś urządzamy i zmieniamy w mieszkanku...a poza tym jakoś nie napłynęły do mnie jeszcze energiczne wibracje 2 trymestru- owszem czuję się lepiej- już tak nie mdli mnie ale jakoś nadal jestem słaba i senna.
Nie czuję jeszcze żadnych ruchów:-( ale pewnie za wcześnie- ale tak bardzo bym chciała.....
Nie mogę się doczekać USG...ale jeszcze jest za wsześnie na połówkowe i odliczam dni....

cześć kochanie czerwcówki!!!

dawno nie zaglądałam....ale jakoś tyle mam roboty....ciągle coś urządzamy i zmieniamy w mieszkanku...a poza tym jakoś nie napłynęły do mnie jeszcze energiczne wibracje 2 trymestru- owszem czuję się lepiej- już tak nie mdli mnie ale jakoś nadal jestem słaba i senna.
Nie czuję jeszcze żadnych ruchów:-( ale pewnie za wcześnie- ale tak bardzo bym chciała.....
Nie mogę się doczekać USG...ale jeszcze jest za wsześnie na połówkowe i odliczam dni....

Jeszcze troche za wcześnie :) Ja nadal jeszcze nie czuje ruchów, ale lekarz powiedział, że do 20 tyg. powinny sie pojawić :)

reklama
Do góry