reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ach dzieje sie :) chłopcy maja juz panele i jutro kładziemy kolorki , łazienki sie robią i do mysle ze dwa tygodnie i góra będzie gotowa ...potem dól ...myśle ze pójdzie w miare ...juz nie moge sie doczekac pierwszej nocy tam ...chyba cała przeryczę ze szczęscia...

Ja sie nie nadaje na budowe ,...jestem w gorącej wodzie kapana ...wszystko musze miec juz

reklama
Ja tez sie nie nadaje na budowę.Mamy już 1 kredyt i leasing na samochód firmowy wiec klapa. Trzeba zacisnąć zęby i do przodu !! daj jakieś zdjecia domku, proszę !! uwielbiam oglądać i marzyć

Ten domek jest w Krakowie ? Tam są przeolbrzymie ceny nieruchomości. Z tego co pamiętam to szeregówka lub bliźniak-poznałaś już przyszłych sąsiadów ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kiki u nas z dnia na dzien coraz lepiej. Kubus wazy juz 6330g :-) i robi ladne kupki a zupki i jabłuszka pieknie je [/CENTER]

przepraszam, ze nie uzywam pl znakow ale pisze 1 reka :-) na drugiej mam wiadomo kogo :-D
bereshko ale sie ciesze ze kubus tak pieknie je i robi dobre kupki,,super ucaluj kubulka od e ciotki..moja derya cos nie zajada sie tymi zypkami i owocami pluje dalej jak widzi hi hi..:-);-)

Kiki pytam z ciekawosci czy Twoja ciaza z niunia roznila sie od ciazy z chlopcami?
Mama mi powiedziala ze jak byla w ciazy z moim bratem czula sie identyk jak pozniej ze mna i na dodatek w obydwu wcinala ogorki kiszone:-)
Nie moge sie juz doczekac usg chociaz to jeszcze troche potrwa bo tu robia dopiero w 12 tygodniu. Mam nadzieje, ze zobacze pikajace serduszko, troche sie stresuje czy u fasolki wszystko ok, ale to chyba normalne. Pierwsze usg zawsze jest stresujace. U mnie 7tydzi i 3 dni, mam nadzieje ze fasolka lub fasolinek;-) rosnie i ma sie dobrze bo ja tu czekam i sie denerwuje.
moja ciaza z chlopcami byla prawie identyczna,,dlatego myslalam ze to b´edzie 4chlopczyk.jedlam tylko ciut wiecej slodkiego ..i do tego przesliznie wygladalam..niby na chlpca a jest dziewczynka..;-):tak::-)

dziewczyny co tu jest na tym forum..robicie sobie jakies problemy..juz koniec prosze..jutro bedzie lepszy dzien

Jak Was czytam to płakać mi się chcę :-:)-:)-:)-( ja muszę biednego Kubusia codziennie męczyć strzykawkami,igłami, krępować jego rączki, zeby mnie nie dotknął jak jestem na jałowo a Wy piszecie o tym czy 3 chłopak i że nie ma nic gorszego patrzeć na cierpienie dziecka. Bardzo Was prosze przestańcie bo aż boję się Was czytać :no:

a poza tym moim zdaniem Pati pisze na forum o planowaniu płci i nie mozecie ją własnymi życiowymi doświadczeniami osądzać. Każda z nas tu jest bo chciała mieć określoną płeć a mało komu jak na razie się to udało, większość z nas jak pamiętam tu płakała, ze ma chłopca a chciała dziewczynkę i każda z nas mogła liczyc na słowa otuchy tak samo jak ja zresztą, wiec dajmy ją też Pati bo Ona tego potrzebuje niezależnie od tego co o tym myślicie :dry::tak:

Kiki czy Ty juz podajesz jabłuszko ? Mój wcina i to bardzo, buzie otwiera z daleka choć przyznam, ze owoców za bardzo nie mogę podawać bo rozluźniają kupki, jedynie parę łyżeczek.
bereshko jestes kochana..popieram..:tak::tak:;-):-);-):-)

A mojej koleżanki córeczka z zespołem downa ma operacje we czwartek na serduszko. To bardzo ryzykowna operacja bo ma coś w rodzaju ciśnienia płucnego i rodzice podpisali zgodę, ze są tego świadomi :-(
Drugiej koleżance lekarz powiedział, ze musi usunąć ciąże, miała dodatnią cytomegalie-tak to się chyba pisze. Powiedzieli jej, że dziecko urodzi się bardzo chore z chorobami genetycznymi. Nie zgodziła sie na usunięcie, Poród ma w maju. To są dopiero dylematy życiowe.

Kiki dlaczego Ty nie śpisz ? ;-)

dobrej nocki
pa

Bry wieczor.....

Oj przebrnelam przez te wszystkie posty......

Co do sytuacji Pati ja juz wyrazilam opinię i nie chcę tego oceniac..zreszą Pati zna moje zdanie!

Rozumiem tez inne dziewczyny...ja sama bylam swego czasu rozczarowana a teraz sikam po nogach taka jestem szczesliwa i czekam na naszego orzeszka!!!!
No wlasnie w związku z tym bylam dzis na spotkaniu z polozną z ktora chce rodzic....umwione jestesmy na koniec stycznia ze sie u niej stawiam i mnie zbada itp
Gdyby jednak sie coś zadzialo wczesniej mam dzwonic w kazdej chwili!!!!! Wiec o tyle jestem spokojna!

Jutro mam wizyte u ginki wiec zajrzymy pod maskę :))))
Dam Wam znac:)

bereshko ja to nocny narek bardzo pozno chodze spac,,jakos nie umie spac,,a ty czemu nie sapisz,dzieciaczki ci juz spia?

A mojej koleżanki córeczka z zespołem downa ma operacje we czwartek na serduszko. To bardzo ryzykowna operacja bo ma coś w rodzaju ciśnienia płucnego i rodzice podpisali zgodę, ze są tego świadomi :-(

Drugiej koleżance lekarz powiedział, ze musi usunąć ciąże, miała dodatnią cytomegalie-tak to się chyba pisze. Powiedzieli jej, że dziecko urodzi się bardzo chore z chorobami genetycznymi. Nie zgodziła sie na usunięcie, Poród ma w maju. To są dopiero dylematy życiowe.

Kiki dlaczego Ty nie śpisz ? ;-)

dobrej nocki
pa
to dopiero jest nieszczescie..zycze by wszystko przeszlo pomyslnie na operacji corci kolezanki..a druga kolezanka jest wspaniala,,ma wielkie serce..;-)

Bry wieczor.....

Oj przebrnelam przez te wszystkie posty......

Co do sytuacji Pati ja juz wyrazilam opinię i nie chcę tego oceniac..zreszą Pati zna moje zdanie!

Rozumiem tez inne dziewczyny...ja sama bylam swego czasu rozczarowana a teraz sikam po nogach taka jestem szczesliwa i czekam na naszego orzeszka!!!!
No wlasnie w związku z tym bylam dzis na spotkaniu z polozną z ktora chce rodzic....umwione jestesmy na koniec stycznia ze sie u niej stawiam i mnie zbada itp
Gdyby jednak sie coś zadzialo wczesniej mam dzwonic w kazdej chwili!!!!! Wiec o tyle jestem spokojna!

Jutro mam wizyte u ginki wiec zajrzymy pod maskę :))))
Dam Wam znac:)
czarodziejko jeszcze troszeczke i bedziesz tulic orzeszka w swoich ramionach..daj znac jak tam po wizycie,,;-):-)

bereshko ja to nocny narek bardzo pozno chodze spac,,jakos nie umie spac,,a ty czemu nie sapisz,dzieciaczki ci juz spia?
dzieciaki już śpią . Kubuś od 20.00 a Oli zasnął o 22.00 bo cały czas coś wymyślał, żeby nie pójść do łózka ;-):-)

ja tez chodzę późno spać a później cięzko mi do dziecka wstawać :wściekła/y:

no to juz uciekam :tak:

dobrej nocki

bereshko moj ercan jeszcze nie spi,derya zasnela po 22 tak kolo 24 dam jej mleko i tez ide spac..moze zasne..dobranoc

moja derya z danielkiem..fotka dzisiaj zrobiona..:tak:;-):-)

moje sece placzace,,:-(;-)

Załączniki

• DSC01940.jpg
    DSC01940.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC01944.jpg
    DSC01944.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC01948.jpg
    DSC01948.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 45
Ja swoje zadnie tez wczoraj wyrazilam.. Ale widze ze tu sie zrobiło że jak piszesz sam miodzik jestes cacy.. a jak juz masz inne zdanie jestes beee..albo w ogole sie nie czyta ..i nie wazne ze po czesci ma sie racje .. noo ale cóż.. milego pisania moje Panie :-)
Pozdrawiam i dolanczam butelke wody na wypadek jak byscie sie zaslodzily ;-)..

reklama
Do góry