reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

A u mnie po staremu @ jeszcze nie ma ale chyba się pojawi i to niebawem ,bo dół brzucha co raz to bardziej zaczyna dawać o sobie znać :mad:-więc jak ma przyjść to niech szybko przychodzi i niech szybko się kończy i do roboty ::) ;D

reklama
A może wcale nie przyjdzie, Lana co ?? Dobrze by bylo :) Następna w kolejce :) Trzymam kciuki, bo ja też myślałam że to @ się zbliża, a jednak nie ;D

no ja tez!takie sciskanie w dolku jak na okres to tez objaw wczesnej ciazy!!!no Lana trzymamy kciuki!! a ty Elzbietko sie staraj zeby jak najszybciej do nas dolaczyc!!

Kochane dziewczynki ponawiam pytanie!!!!

Czy ktoras z was miala plamienia implantacyjne???Czy to typowy objaw czy zdaza sie tylko u niektorych kobiet???????????

Pozdrawiam zaciazone mamusie i te ktore czekaja nadal na cud fasolinki!!

Lana trzymamy, trzymamy ...mocno :)

Majeczko ja nie mialam, wiec nie pomoge Ci zbytnio, ale z tego co czytalam to jest to mozliwe ... jak sama wiesz niektore kobiety do paru miesiecy maja normalne miesiaczki, nie wiedzac ze sa w ciazy .... ale najelepiej jakbys zasięgnęła opini specjalisty, bo nie chce Cie wprowadzac w blad :) buziaki  :-* i sie nie denerwuj , aczkolwiek latwo sie mowi a trudniej wykonac , jestem dobrej mysli.... informuj nas co sie dowiedzialas :)

M.a.l.i.n.k.o odpoczywaj slonko , wszystko dla zdrowia dzidzi , jak sie lepiej poczujesz to nadrobisz ;) .... buziaki :-*

reklama
Dziewczyny-pomocy może wy wiecie co to oznacza-@SPUŻNIA MI SIĘ DWA DNI-mam jakiś dziwny biały śluz ale nie gęsty tylko takie uczucie jak na dni płodne strasznie mokro-ale to brzydko brzmi.Myślałam ,że to @ mnie zalała ale biegne do łazienki a tu nic tylko ten śluz-biały.Rany nie wiem już nic znowu zaczynam świrować-albo mój organizm leci sobie ze mną w kulki.Bóle znowu mam jak na @.,ale co z tym śluzem i to uczucie wilgotności :mad:

Do góry