Elzbietko, teraz czekam na @ okolo 13-14. 06. a potem... do dziela  : No chyba , ze po tescie okaze sie... ale nie spoko nie nastawiam sie ,bo znow sie rozczaruje
 No chyba , ze po tescie okaze sie... ale nie spoko nie nastawiam sie ,bo znow sie rozczaruje   Po prostu grzecznie czekam na bieg wydarzen z radoscia na ustach i modlitwa w sercu...nie tylko za siebie
 Po prostu grzecznie czekam na bieg wydarzen z radoscia na ustach i modlitwa w sercu...nie tylko za siebie  

reklama

Elżbietka
mother of two sons&angel
aga26ka  , bedzie dobrze!!wszytskie dostaniemy tyle fasolek ile chcemy!!i bedzie, jest super!!

Elżbietka
mother of two sons&angel
w sumie róznie bywa z tym optymizmem...ale staram sie nie tracic go na długo...

m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
MONIQA ja do gina wibieram sie dopiero za kawalek teraz kompletnie brak czasu

Elzbietko,
o mnie tez nie zapominaj bo ja tu cichutko siedze ale wam kibicuje i samej sobie troche tez ;D
dzis mialam mila niespodzianke, bo jak rano zmywalam filizanki po sniadaniu to widze ze na naszym dzrzewie przy oknie skacze kardynal - to taki czerwono ubarwiony ptak, wiec sie rzuca w oczy w zieleni. zaczelam mu sie przypatrywac i co widze - malenstwo szare i pierzaste siedzi i tak dziub rozwiera ze mu prawie trzewia widac a ojczulek go zywi. male az sie treslo na to jedzonko. caly kwadrans sie przypatrywalam temu rodzinnemu zyciu. i tak zalowalam ze my malenstwa nie mamy bo bym go od razu w zlewozmywak wsadzila i mial by lekcje biologii na zywo.;D widok byl rzeczywiscie milutki.

o mnie tez nie zapominaj bo ja tu cichutko siedze ale wam kibicuje i samej sobie troche tez ;D
dzis mialam mila niespodzianke, bo jak rano zmywalam filizanki po sniadaniu to widze ze na naszym dzrzewie przy oknie skacze kardynal - to taki czerwono ubarwiony ptak, wiec sie rzuca w oczy w zieleni. zaczelam mu sie przypatrywac i co widze - malenstwo szare i pierzaste siedzi i tak dziub rozwiera ze mu prawie trzewia widac a ojczulek go zywi. male az sie treslo na to jedzonko. caly kwadrans sie przypatrywalam temu rodzinnemu zyciu. i tak zalowalam ze my malenstwa nie mamy bo bym go od razu w zlewozmywak wsadzila i mial by lekcje biologii na zywo.;D widok byl rzeczywiscie milutki.
Izabelka
Oski i Wercia
Ja ostatnio widzę tylko kobiety w ciąży albo mamy z wózkami  wylęgły jak to mówią na słoneczko
 wylęgły jak to mówią na słoneczko 
Nie mogę się doczekać jak ja będę pchała wózek.
Agnezz mój mąż jak poruszyłam temat wózków okazało się że już rozmawiał z kumplem (tym co za 2 tyś mają) i kombinuje żeby nam załatwił "po znajomości" o ironio losu- tyle kasy ?? Niby taniej mają sprzedać, ale to podobno kobiety szastają pieniądzami. Zaczęłam dyskusję z nim (bo nic mi nie mówił na ten temat) to zaczął się burzyć Odłożyłam na półkę temat- nie wiem czy stać nas na taki wózek... szajbus jeden
 Odłożyłam na półkę temat- nie wiem czy stać nas na taki wózek... szajbus jeden  

Jeszcze nie skończyliśmy rozmowy, ale jak on się uprze...
Buziaczki a ja zmykam do pracy

Nie mogę się doczekać jak ja będę pchała wózek.
Agnezz mój mąż jak poruszyłam temat wózków okazało się że już rozmawiał z kumplem (tym co za 2 tyś mają) i kombinuje żeby nam załatwił "po znajomości" o ironio losu- tyle kasy ?? Niby taniej mają sprzedać, ale to podobno kobiety szastają pieniądzami. Zaczęłam dyskusję z nim (bo nic mi nie mówił na ten temat) to zaczął się burzyć
Jeszcze nie skończyliśmy rozmowy, ale jak on się uprze...
Buziaczki a ja zmykam do pracy
reklama

A 

Agnezzz
Gość
Hihi Izabelko, a myślałam, że to kobiety tylko takie... No mój mąż jak mu pokazałam ten za 2900 stuknął się w czoło...no i wczoraj zgodnie stwierdziliśmy, że na dzień dzisiejszy gdybyśmy musieli kupować to byśmy kupili ten co Ci wczoraj pokazywałam 
Ale wiesz..ja nawet w ciąży nie jestem, więc zanim będę to pewnie 10 tysięcy razy zmienię zdanie
Pozdrawiam

Ale wiesz..ja nawet w ciąży nie jestem, więc zanim będę to pewnie 10 tysięcy razy zmienię zdanie
Pozdrawiam