reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

LILITH nie ma za co , cala przyjemnosc po mojej stronie ;) ... ale w sumie dobrze robisz ze obserujesz swoje cialo , ja tez tak robilam i tak samo jak ty mialam dylemat o co chodzi z ta pochwa  ;D ale u mnie sie wyjasnilo , a teraz czekam do czwartku - piatku na informacje od Ciebie :) ... buziaki  :-*

LANA a kiedy powinnas dostac konkretnie?? ( wiem ze pisalas juz , ale moja skleroza - nie boli ale musialabym ja chyba zaczac leczyc  ;D ) ... dzisiaj lekarz mi powiedzial, ze testy sa najbradziej pozytywne jesli minelo 40 dni od poprzedniej @ co nie oznacza ze wczesniej zrobiony test nie jest prawidlowy , jak najbardziej jest :) - czyli na moim przykladzie , jak ja mam 28 dniowy cykl, to test powinnam zrobic (oczywiscie moge wczesniej  ;D - ale wiadomo o co biega  ;D ) 12 dni po spodziewanym dniu @ ...namieszalam troszke , ale mam nadzieje ze cos z tego zrozumialas  ;D

reklama
Moniqa0wszystko zrozumiałamrybko-a co do mojej daty spodziewanej @to powinnam dostać dziś lub jutro no czyba ,że się spużni jak ostatnim razem -5 dni.

LANA mam nadzeje ze tym razem sie nie spozni, tylko po prostu jej nie dostaniesz bo fasoleczka sie u Ciebie zagniezdzila, zycze ci tego calym swoim serduszkiem, teraz juz prawie dwoma ;)

m.a.l.i.n.k.a a ty kiedy planujesz pierwsza wizyte u gina?? teraz juz moge powiedziec z doswiadczenia  ;D ze najlepiej wybrac sie w 5/6 tygodniu ciazy :) ...a jakie to mile uczucie jak gin potwierdzi Twoja ciaze  :laugh: moze i tylko narazie 80% , ale lepsze to niz ..... cos innego ;)

Moniqa!! test z robie ale juz wiem ze to fasolka...a tym bardziej uswiadamia mnie w tym maz...zachwyca sie moimi ogromniastymi piersiami!!!i tez jednak wybieram sie do gin!!niech porobi badania i co sie da!!wsumie jestesmy niesamowicie szczesliwi!!Co do obserwacji mojego ciala to ciesze sie ze to robilam bo teraz niemam problemow z odczytaniem sygnalow od fasolki...teraz ide sie klasc bo zaraz padne...tak mi sie chce spac..niemowiac juz nic o jedzeniu!!calje was wszystkie!!!!!i bardzo dziekuje!!

Dzięki Moniqa-za Twoje życzonka ja też mam taką nadzieje,zresztą jak co miesiąc,że w końcu nie przyjdzie @  Pogłaszcz od cioci Lany swoją "fasolinke"w brzuszku. :-*

LILITH tyle milych widomosci jednego dnia ...ciesze sie bardzo ..i gratuluje kochana :) :-*

LANA poglaszcze :) juz poglaskalam ;) ... i modle sie o to zebys i ty niebawem poglaskala swoja dzidzie w brzuszku od cioci Moniki :) jak i zreszta pewnie od wszytskich tutaj zgromadzonych ciotek ;)  :-*

a teraz dziewczynki mykam na zakupki , mam nieobliczalna ochote na lody  ;D takie z polewa i owocami  ;D ....do wieczorka moje drogie Panie :)

smacznego!!! ja bym zjadla jeszcze wisnie...albo truskaweczki...a o arbuzie niewspomne...!!!Lana ja bardzo mocno trzymam kciuki!!!

Lilith-dziękuje serduszko-bardzo ,bardzo-ale nie wiem czy mnie nie zaleje,coś mnie dół brzucha pobolewa jak na @ i tak mi jakoś nie dobrze :mad:-bleee-nie długo sie okaże.

reklama
z tego co wiem to takie pobolewanie brzucha tez swiadczy o ciazy...no i niedobrze ci...wiec wiesz nigdy nic niewiadomo!!mnie przekonalo tez dosc mocno to ze mam mieciutko i taka dziwna pochwe...bo takie cos zdaza sie tylko w ciazy i tylko w dniach plodnych!!

Do góry