Nektarynka
Fanka BB :)
Gratulacje Olica..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo sie cieszez, ze w koncu nadeszly dobre wiesci!!!Witam!
U mnie w sumie dobre wieści, oba pęcherzyki pięknie pękły, miedzy sobotą a niedzielą, wtedy również była przytulanka, co prawda szanse na fasolkę prawie żadne, ale są. Termin zabiegu wyznaczony za 3 tygodnie, mam dzwonić do lekarza w ostatnim dniu miesiaczki i postara sie mnie gdzieś wepchnąć, potem ze wzgledu na to że byłam po ciąży łyżeczkowana, i teraz będzie zabieg, to w lutym badanie drożności (bo po każdym zabiegu wzrasta i to bardzo możliwość powstawania zrostów itp.) i jeśli wszystko bezie ok. to z a 3-4 miesiące wracam do staranek. Oby ten czas szybko miną!!!!
Hej zrobiłam testa i są 2 kreski cień cień ale jest nie posiadam się z radośći ja oszaleje ale się ciesze ale do gina ide niech potwierdzą:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Bardzo sie cieszez, ze w koncu nadeszly dobre wiesci!!!Mam nadzieje, ze teraz to juz bedzie z gorki! Trzymam kciuki!
![]()