reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Z wyglądu mi się też podoba tylko zobaczymy jak w praktyce się sprawdzi. Ma trochę mały kosz pod wózkiem, a w rodzinie dzieci dużo i chcąc wszystkie zabrać na spacer to za nami samochód musi jechać z bagażami:-D:-D:-D. No i mam nadzieję że będzie wytrzymały, bo jestem osobą pielgrzymkową- chodzę na piesze pielgrzymki do Częstochowy- i wózek musi to wytrzymać.:tak:

reklama
ja myslalam, zeby niesmialka ubrac tak jak Dusia proponowala wlasnie: 1 warstwa bodziak z dlugim rekawkiem i skarpetusie, druga warstwa pajacyk z dlugim rekawkiem i stopkami (welurkowy) i na to kombinezon i czapka. No i zamierzam miec ze soba kocyk, ale to tak na przykrycie nosidelka jakby za bardzo mrozilo lub wialo w drodze do samochodu.

Warto mieć ze sobą pieluszkę tetrową - jakby wiało czy mroziło, to się zarzuci Maleństwu na twarzyczkę i szyjnę, żeby nnie zmarzło za bardzo :-)

To jest wózek dla naszej córci.

Wózek superaśny :-)
Szczególnie kolorek mi się podoba :-D

dzięki dziewczyny za słowa otuchy. dziś jest już o wiele lepiej (pozostał tylko przeziębiony pęcherz :() naprawdę ból nie do zniesienia...tak jak sobie wczoraj leżałam na KTG i mnie bolało to pomyślałam sobie o porodzie i aż mi ciary przeszły jak pomyślałam sobie o tym bólu :) ale jestem optymistką jak dałam radę z kolką to dam też radę z porodem :) tzn...damy radę :)

To jest wózek dla naszej córci.

Sliczny wozeczek. Jaka to firma?

Warto mieć ze sobą pieluszkę tetrową - jakby wiało czy mroziło, to się zarzuci Maleństwu na twarzyczkę i szyjnę, żeby nnie zmarzło za bardzo :-)

Mi sie wydaje ze kocyk taki cienki bendzie lepszy. Wydaje mi sie ze taka pieluszka jest cieniutka to i tak bendzie wialo na dziecko. Ale niewiem.

A moja mala chyba jednak bedzie Melody:tak:tylko moj M sie troche buntowal, bo mowi: "a jak bedziemy zdrabniac???" a ja na to z glupia mina : "Hmm, Melodyjka ???":baffled::-D:-D:-D I bylo kupe smiechu:-)

reklama
Do góry