reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
Roxy - no super!!! Tylko pozazdrościć takiej pieknej stabilnej postawy Nadinki - cmokas od Ciotki Agi :***

Roxy na drugim taka dorosła panna :tak:
Filip ostatnio wdrapał się na ławę która stoi koło wersalki i tak z wersalki na ławę myk :shocked2:

roxy, jaka ona śliczna :tak::-) kurcze to już tylko patrzeć jak się puści mebelków i pójdzie w świat :blink: nie dziwie się że nic biedna zrobić w domku nie możesz, bo jak ...:baffled:

Dziękuje wam za miłe słowa.....ja już sama nie wiem czy to dobrze ze Ona bez przerwy w pozycji pionowej ale inaczej nie chce....:no::baffled: Dzisiejszy dzień spędziłam na podłodze asekurując moje dziecko:-D:-D:-D

reklama
Troche Julka
Na pierwszym zdjęciu z koleżanką młodszą o miesiąc

Załączniki

• 100_2773.jpg
    100_2773.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 74
  • 100_2754.jpg
    100_2754.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 74
  • 100_2739.jpg
    100_2739.jpg