reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
Trzymam kciuki zeby dzidzia przyjela pozycje wyjsciowa:-D

Dołączam się do trzymających kciuki :-)
Mała na pewno już się odwróciła, ale potrzymać nigdy nie zaszkodzi ;-)

mam nadzieję że ochotę już ma:tak: trzymam kciuki!!!

jak ma taki silny charakterek jak tatuś to wąpię, żeby się odwróciła:cool2:

a jak jest złośliwa po mamusi:-p to obróci się dzień przed porodem;-)

Ale za to umiemy sprytnie wszystko ukryć. A facet i tak ślepy jest na te małe niedoskonałości;-) Ciekawe, który facet patrząc na tyłek kobiety zwraca uwagę na rozstępy?:)

hmm gej??:confused::-D

tygrynka ale masz racje, ja rozstępów nie mam może ale za to tak suchą skórę że butelka balsamu to mi na tydzień wystarcza:p heheh bo kilka razy dziennie się smaruję bo wytrzymac się nie da

o kurcze to bardzo suchą skórę masz:szok: butelka na tydzień?? ja czasem w miesiąc jednej zmęczyć nie umiem... biedna... a skąd to tak? czy to po prostu Twoja uroda?

Szczególnie, że jako chłopak sam rósł szybko i ma parę rozstępów na plecach i na biodrach - pocieszające, co nie? ;-)

pocieszające:tak::-D

A mój tez ma he he:-D na pleckach na samym dole,tak po bokach,ona nawet nie wiedział co to,i że wogole ma jakieś rozstępy-nie wiem czemu tak mu się zrobiło i kiedy,ale dawno,bo odkąd pamiętam to miał,ale trzeba się przyglądnąć by zauważyć.Poza tym mój jak patrzy ma moje piersi,to na pewno nie widzi żadnych rozstępów:-D ich rozmiar go tak powala,że gdzie by tam na rozstepy jakies zwracał uwagę:-D:-)

no bo facet nawet jak takie coś ma to chyba nie wie że nie powinien tego mieć:-D
a z piersiami to prawda - u mnie jest to samo:-D

właśnie pisałam na forum że ja mam jakąs utajoną schizę na temat porodu..... świadomie nie boję się porodu i wyczekuję tego momentu z niecierpliwością:-) natomiast podświadomie to już inna sprawa. od jakiegoś czasu prawie nie sypiam, bo ciągle mi się śni że albo zaczynam rodzic i nikogo ze mną nie ma a dom zamknięty od zewnątrz i nie mogę wyjśc, albo że zaczynam a mój m nie chce nigdzie jechac, albo że nie mam większości rzeczy i nic nie mogę znaleźc... mówie Wam koszmary:-D

kurde i ja też mam takie porąbane sny a dzisiejszej nocy to masakra..jedna głupota skończyła mi sie śnic i jak przysnęlam to znowu mi sie śniło,że rodze a nie ma kto mi pomóc..eh..:no:
już mogłabym urodzic i miec to za sobą ,bo już nocki są coraz gorsze..

kurde i ja też mam takie porąbane sny a dzisiejszej nocy to masakra..jedna głupota skończyła mi sie śnic i jak przysnęlam to znowu mi sie śniło,że rodze a nie ma kto mi pomóc..eh..:no:
już mogłabym urodzic i miec to za sobą ,bo już nocki są coraz gorsze..

Ja mam jeszcze głupsze sny Dziewczyny :zawstydzona/y:
Mnie się śni ostatnio, że rzeczy Małej mam rozlokowane na całej długości ulicy przy której mieszkam - łóżeczko na wlocie, komoda na wylocie, zabawki jeszcze gdzie indziej. Muszę biegać i szukać wszystkiego - bez sensu w ogóle ;-)

Ja mam jeszcze głupsze sny Dziewczyny :zawstydzona/y:
Mnie się śni ostatnio, że rzeczy Małej mam rozlokowane na całej długości ulicy przy której mieszkam - łóżeczko na wlocie, komoda na wylocie, zabawki jeszcze gdzie indziej. Muszę biegać i szukać wszystkiego - bez sensu w ogóle ;-)
hehe dobre sny masz..ja myślałam,że to ja mam takie glupie sny,ale widzę ,że Twoje przebijają moje:-D;-)

Mi też sie bardzo podoba Nadia i tak chciałam dac też swojej małej wyierałam miedzy Jessiką a Nadią,ale za dużo moich koleżanek ma Nadię i Nikolę ,a mój Ł sie uparł i zostało Jessika:]:-)
a co do Michalinki to super imię znajomi mają taką słodziutką Michalinkę i mówią na nią Miśka!:-)
Mi się Jessika bardzo podoba, te dwa pozostałe też ładne.

hahah no i to jest pocieszające że żaden:D ja przynajmniej takiego nie poznałam:-)
tygrynka ale masz racje, ja rozstępów nie mam może ale za to tak suchą skórę że butelka balsamu to mi na tydzień wystarcza:p heheh bo kilka razy dziennie się smaruję bo wytrzymac się nie da...... a pajączki i takie coś co moja ginka nazwała mini żylakami mi też powyskakiwało na nogach...... ehhh

a spróbuj wziąć kąpiel z oliwką. Do wody wlewasz tyle, żeby pływało kilka oczek. I jak wychodzisz, to to zostaje na skórze. Na mnie to działa najlepiej. I błyskawicznie. Bo smarowanie to jednak trochę trwa. A jak mężuś pomaga, to sięprzeciąga do godzinki;-)

reklama
Do góry