reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Akata -
-numer 5 i 6 to rampersy. Do niedawna tez jeszcze nie wiedzialam jak to sie nazywa :-D:-D
-by sie tak otwieralo nie w fotosiku to trzeba prosto z kompa wrzucac foty - i tez to ostatnio odkrylam.
W oknie postu na gorze masz czcionke, rozmiar, kolor, buzki, a potem spinacz - klikasz w spinacz i dodajesz tam zdjecie z kompa ktore chcesz zalaczyc do posta. Ladujesz je tam, zamykasz, a jak znow klikniesz na spinacz to ono Ci sie tam pojawi i mozesz dodac.
Hmmm blondynka blondynce tlumaczyla- wiec nie wiem czy zajarzysz :-D

PS - ciuszki super!

a widzisz kochana, trzeba było tak od razu. zaraz sprawdzimy czy blondynka dobrze wytłumaczyła by druga blondynka zrozumiała :-D próba generalna
Ps. ilość butów i czapeczek naprawde powalająca, a te bodziaki słodkie, szkoda że nie kupiłaś, może uda Ci się jeszcze je upolować :-)

Załączniki

• DSC09723.jpg
    DSC09723.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Witam wszystkie mamusie!

Mam do sprzedania wielką pakę ciuszków dla dziewczynki. Razem około 90 sztuk!
Wszystkie ciuszki są dobrych ( głównie angielskich firm) i są w idealnym, lub bardzo dobrym stanie. Rozmiary z metek od 0 do 9 miesięcy, ale z doświadczenia wiem,że wystarczą do roczku.
Najmniejsze ciuszki są ciepłe, welurowe- idealne na obecną porę roku.
Serdecznie polecam!

Paka 90 szt. 0-3-6-9 firmówek dla Dziewczynki (900124470) - Aukcje internetowe Allegro

dziewczyny super macie te ciuszki dla maluszkow, takie malusie ciuszki to sa takie slodkie ze szok:tak:
musze tez to pocwiczyc i wkleje pare fotek ciuszkow mojej malej
katik - ty jestes najlepsza normalnie, te buciki i czapeczki to mnie powalily calkiem :-):-)

No to ja tez wrzuce takie troche z szafy corci. Wszystkiego nie chcialo mi sie wyciagac :-):-):-)

rozwalil mnie ten napis. Szkoda, ze nie ma na stanie, bo juz mialam kupowac :-DAll in One | Unisex | ASDA direct
Katik, nie bede oryginalna, ale z bucikami to zaszalalas niezle:-D
jesli chodzi o Asde, to moze sprawdz w sklepie czy na stanie nie maja, bo moze nie maja tylko na wysylke. My bylismy w ten weekend w polnocnej i obkupilismy sie jak szaleni wlasnie w Asdzie mimo, ze online prawie niczego nie mieli na stanie:-)

hej dziewczynki poszperałam trochę w necie i znalazłam fajnie wyglądający i przede wszystkim super lekki wózek ESPIRO VECTOR ZESTAW ESPIRO VECTOR + FOTELIK + 4-CZ. POŚCIEL!!! (890829926) - Aukcje internetowe Allegro
może któraś z was już się spotkała z tym wózkiem i podpowie mi coś na jego temat?:-)

ja też wcześniej byłam mapalona na wózki espiro, ale jak poczytałam opinie to nie były zbyt pozytywne...chociaż znalazłam też zadowolonych z nich ludzi:tak: Vector jest lekki i ładny i jeszcze nie wiem na co się zdecyduję z wózkiem bo mam straszny zamęt, ale nie ukrywam że nadal męczy mnie ten espiro:tak:
bo trzeba kierować się własnym osądem, każdy ma inne wymagania co do wózka:tak: a w espiro kusi też cena!:-)
...jak znam życie to się i tak nie zdecyduję do porodu i w ostatniej chwili kupię co będzie:-p

piękne te ubranka dziewczyny, moje schną jak poprasuję to tez przedstawię kilka egzemplarzy :)
a najbardziej czekam na moment kiedy zakupię jakieś nowe :-)

moi znajomi chwalą espiro :) no nie wiem ja też mysle ze jest fajny
u mnie gdyby nie to ze chicco na chodzie to chyba wlasnie espiro bym kupila

reklama
Do góry