Serduszko1
Fanka BB :)
U mnie jest jak narazie 14kg na plusie w sumie dla mnie to nie najgorzej bo w pierwszej ciaży bylo 22kg 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

:-) doczekac sie nie moge...Tak, tak, zgadzam się z tobą, że pójdziemy jak w dym. W końcu kiedyś ten czas nastąpi.Tygryniu daj dobry przykład, a my pójdziemy za Tobą jak w dym na porodówki![]()

. Ja mam coś takiego że kilogramy z ciąży pojawiają się po ciąży i wtedy jest masakra, sama na siebie nie mogę patrzeć

Wiesz bardzo bym chciała zeby tak było tylko zebym zdazyła do domu dojechac hahaha....Z drugiej strony troche sie tego boje ale nie ominie mnie to i bede musiała dać rade...Patrycja ty masz krążek ale czujesz skurcze więc pewnie jak tylko Ci zdejmą krążek to się rozpakujesz... a u mnie nadzieji ni widu ni słychu;-) krążka nie ma , skurczy też![]()
Podziwiam was dziewczyny, ze wy tak beztrosko o tej wadze. Ja od zawsze mam kompleksy wagowe. Teraz nie chcę o tym myśleć bo ta anemia mnie wystraszyła i jem trochę więcej i boję się co to w czwartek na wizycie będzie. Dwa tygodnie temu jak byłam to przytyłam 6 kg, w sumie to nie tak dużo, ale co będzie teraz. Ja mam coś takiego że kilogramy z ciąży pojawiają się po ciąży i wtedy jest masakra, sama na siebie nie mogę patrzeć
![]()