Serduszko1
Fanka BB :)
U mnie jest jak narazie 14kg na plusie w sumie dla mnie to nie najgorzej bo w pierwszej ciaży bylo 22kg 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, tak, zgadzam się z tobą, że pójdziemy jak w dym. W końcu kiedyś ten czas nastąpi.Tygryniu daj dobry przykład, a my pójdziemy za Tobą jak w dym na porodówki![]()
Wiesz bardzo bym chciała zeby tak było tylko zebym zdazyła do domu dojechac hahaha....Z drugiej strony troche sie tego boje ale nie ominie mnie to i bede musiała dać rade...Patrycja ty masz krążek ale czujesz skurcze więc pewnie jak tylko Ci zdejmą krążek to się rozpakujesz... a u mnie nadzieji ni widu ni słychu;-) krążka nie ma , skurczy też![]()
Podziwiam was dziewczyny, ze wy tak beztrosko o tej wadze. Ja od zawsze mam kompleksy wagowe. Teraz nie chcę o tym myśleć bo ta anemia mnie wystraszyła i jem trochę więcej i boję się co to w czwartek na wizycie będzie. Dwa tygodnie temu jak byłam to przytyłam 6 kg, w sumie to nie tak dużo, ale co będzie teraz. Ja mam coś takiego że kilogramy z ciąży pojawiają się po ciąży i wtedy jest masakra, sama na siebie nie mogę patrzeć
![]()