pixi
Fanka BB :)
dzieki.Mam ten apthin. Sprobuje dzisiaj zadzialac

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja czasami po kąpieli przecieram pieluchą tetrową.
Mam prblem z córcią i jej główką. Gdy leży na pleckach to trzyma główkę raz z jednej a raz z drugiej strony ale gdy jest na brzuszku za nic nie chce położyć główki na prawej stronie. Nawet jak ją tak układam to od razu główkę przewraca w drugą, zabawki nie pomagają. Jak trzymam ją w pionie do odbicia to dzisiaj zauważyłam że też chce tylko na lewym boku
czy któaś miała ten problrm?? pomóżcie
dziewczyny czy czyscicie dziaselka dzidzi po karmieniu? Juz sama niewiem czy trzeba bo jak szukalam info na ten temat to raz pisza ze tak innym razem ze nie.co myslicie na ten temat?
Nie smakuje jej,może dlatego mało je?
To mojemu robie 190ml i zjada zazwyczaj wszystko , je co 3-3,5h (bebilon pepti)
Jak pogoda jest i ładnie przybiera na wadze to nie ma się czym martwić:-).
ja czasami po kąpieli przecieram pieluchą tetrową.
Mam prblem z córcią i jej główką. Gdy leży na pleckach to trzyma główkę raz z jednej a raz z drugiej strony ale gdy jest na brzuszku za nic nie chce położyć główki na prawej stronie. Nawet jak ją tak układam to od razu główkę przewraca w drugą, zabawki nie pomagają. Jak trzymam ją w pionie do odbicia to dzisiaj zauważyłam że też chce tylko na lewym boku
To staraj się ją nosić po drugiej stronie na ramieniu, wtedy zacznie odwracać główkę. Mój mały też upodobał sobie jedną stronę, ale jak nosimy go po przeciwnej stronie to odwraca ją bez problemu.ja czasami po kąpieli przecieram pieluchą tetrową.
Jezeli jest potrzeba na taki watek to ok.
Jezeli watek bedzie malo uzywany to przeniose na zdrowie naszych maluszkow ;-)