Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To ja byłam lepsza - pożarłam miskę krewetek z czosnkiem i papryczką chili. Totalny odlot. Ty Lolitka to nawet nie dasz się nacieszyć odmiennym stanem.

wiesz ja w ogóle żarta jestem i mam tego pecha, że mój mąż uwielbia jeść, więc ja tak przy nim podjadam, tyle, że on nie musi kalorii liczyć....ślimaczki, krewetki....mniam
dzięki dziewczyny za odpowiedzi!
co do cen, to jak dla mnie są porażające, no ale czego się nie robi... będzie trzeba to uzbieramy, juz teraz nastawiłam się na dłuższe czekanie, bo przedtem to myślałam, że tylko hop i będę w ciąży...
nie wiem jak się ceny kształtują w Gdańsku, bo my właśnie tam jak już to będziemy się leczyli (Invicta), mamy najbliżej.
Ewelina
Dobrze gadasz. Grunt to sie nie opychac.
Kobitki - milo sie z wami gada ale znikam na dzisiaj. Kramik swoj zamykam i lece pod prysznic. Wiecie jak to jest - starsi dosc szybko spac chodza
spijcie dobrze i do juterka
To tak jak ja - żarta jestem że hoho. A najgorsze jest to że uwielbiam gotować - mogę cały czas stać przy kuchni i coś pichcić. Ale pochwalę się Wam że w ciągu 8 miesięcy schudłam 28 kg. I trzymałam tą wagę do listopada. A potem na stymulacji trochę przybrałam, jakieś 4 kg.