reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ewelina

Nie jest tak ze co lekarz to co innego powie. Sa ogolne normy dla nasienia i nie trzeba konowalow sluchac tylko sobie mozna samemy z grubsza diagnoze wystawic. Na szczescie sa obiektywne normy i mozna powiedziec zle czy dobrze. jasne ze szczegolow sie mozna czepiac ale nie moze byc 2 skajnie roznych opinie o tym samym. Wtedy obaj sa niepowazni

Lolitka, ale tak u nas było, co lekarz to co innego mówił, już sami dostawaliśmy świra. Potem trafiliśmy do takiego androloga, który wyjął wytyczne WHO i pokazał czarno na białym, jakie parametry nasienie powinno spełniać. Ale i tak po wszystkich wycieczkach po andrologach okazało się że mam niedrożne jajowody. I tu jest pies pogrzebany. :-)

Ewelina

No...WHO to jakis wyznacznik. Cale szczescie ze do IVF nasze jajorki nie potrzebne. Ja uwazam IVF za blogoslawienstwo

A tak z ciekawostek. Wiecie ze na calym swiecie w ciagu ost 30 lat nasienie przecietnie pogorszylo sie o 20%. I to bez wzgledu na to jaki kraj i klimat....

No wiesz, jak czytam 26 lat to tak sobie myślę, ale fajnie, jacy młodzi:-), kiedy to było.........:-)

26 lat to bylo dawno i nieprawda:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
znaczy, że młoda jesteś kochana:-)

a ciocia natka już leży w łóżeczku i zgodnie z zaleceniami lilitki zachowuję się jakbym w ciąży była i właśnie pożarłam 4 rafaello:-) Zeżarłabym więcej, ale nie mam.....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no kochana

wiec Cie chyba do porzadku musze przyprowadzic. jesli sadzisz ze ci pozwolimy zrec w ciazy to sie myslisz. jesc owszem ale LEPIEJ zdrowiej niz wczesniej.

slodycze precz, orzechy, pestki dynii tak. pestki daja duzo cynku - zapobiega poronieniom. Cie przeszkolim tu troche

oj ja mam dużo zdrowego jedzonka i orzeszki i pestki mam, tylko na doła słodycze pożeram:-), zostały mi imprezie niedzielnej i teraz dojadam:-(

reklama
Do góry